Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tolga Akyıldız ile Açık Sahne

10 Mayıs 2013 Cuma 21:45
Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, bir markaya dönüşen Popvirüs partilerinin ardından şimdi de Açık Sahne'sinde konuklarını ağırlıyor. Mart ayında Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Ogün Sanlısoy, Kargo, Redd, Koray Candemir, Erdem Yener, Aydilge ve Melis Danışmend gibi isimlerin sahne alarak Eskici, Kung Fu, Biz, Frapan gibi genç gruplara destek verdiği muhteşem gecenin ardından, Akyıldız sahnesini bir kez daha ve bu kez muzikicinefes.com'un katkılarıyla genç gruplara ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayacak olan ünlü grup ve müzisyenlere açıyor.

Zaman zaman Özge Tığlı ve Tolga Akyıldız'ın "Popçu Dükkanı"nda DJ kabinine geçeceği gece eğlence ve bol bol canlı müzik vaat ediyor; tabii sürprizlere de hazırlıklı olmak lazım.

Bedük, Keremcem, Can Bonomo, Sattas, Ayça Varlıer, Mavi, Ayşe Saran, Ete Kurttekin, Özge Fışkın, Bora Duran, Ege Çubukçu, Cem Özkan, Genç Osman, Rashit gibi birçok ünlü müzisyen Neslihan Engin, Papyon, Korkuluk ve Son Feci Bisiklet'in sahnesini desteklemek üzere Açık Sahne'nin yakınlarında olacak.

Siz de 10 Mayıs gecesi Ghetto'da olun, AÇIK SAHNE'yi başkalarından dinlemeyin.

Tolga Akyıldız is going to host his OPEN STAGE for the second time with the support of muzikicinefes.com where his famous musician friends will be performing live as well as upcoming bands.

The night will also include his Popçu Dükkanı (Pop Store) DJ set with Özge Tığlı.

A night full of surprises and various performances. The first stage hosted 22 different acts, now you imagine what to expect!

Kapı açılışı 20:30

Fiyat / Admission : 30 TL

Yorumlar

Aynı gece