Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

JAZZ 15 & SİBEL KÖSE @ JAZZ 15 TEKNESİ / 10 Mayıs Cuma 21.00

10 Mayıs 2013 Cuma 21:00
JAZZ 15 TEKNESİ, saat 20.30'da KABATAŞ'a yanaşacak ve 21.00'de hareket edecektir.

21.30'da ARNAVUTKÖY'den yolcularını alıp bağaza açılacaktır.

Dönüş saati 24.00

Bilet: 35 TL ( Bir içki dahil )

SİBEL KÖSE

Sibel Köse Türkiye'nin önde gelen caz şarkıcılarındandır. Ankara'da yetişmiş ve daha çok müzik üzerinde kendini yetiştirmiştir. Yorumları zengin ve derinliklidir; bir doğaçlama ustasıdır.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nde öğrenci olduğu yıllarda profesyonel olarak şarkı söylemeye başladı. Bir yandan caz ustalarıyla çalışarak deneyim kazanırken, diğer yandan uluslararası seminerlere ve yaz okullarına katıldı, festivallerde yer aldı. Zamosc Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'na katılarak Birincilik Ödülü kazandı.

Sibel Köse düzenli olarak önde gelen caz müzisyenlerinin eşliğinde konserler vermekte, albümlerde yer almakta, festivallere, radyo ve TV programlarına katılmaktadır. Türkiye'de ve yurtdışında ikiliden, büyük orkestralara uzanan farklı proje ve gruplarda yer almakta ve solistliğini üstlenmekte, önemli festival ve sanat etkinliklerinde düzenli olarak yer almaktadır. Bugüne dek Polonya, Fransa, Hollanda, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Estonya, İspanya, Kuveyt, Bahreyn, Dubai, Rusya, Senegal, Fas ve Güney Afrika'da şarkı söyledi.

Köse'nin bir müzisyen olarak sahip olduğu yetenek ve beceri, öğretmenlik hüneri ve caz müziğine adanmışlığıyla Türkiye'de caz müziğinin gelişimi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak üzere düzenlediği "Caz Vokal Atölyeleri"nde birleşmektedir.

Yorumlar

Aynı gece