Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ÖDÜL & FUNK ALATURKA @ MASK (20-21 EYLÜL CUMA-CUMARTESİ)

21 Eylül 2013 Cumartesi 00:30
Vocals : ÖDÜL
Percussions : Mehmet Özçırpan
Qanun : Erman Ertan
Drums : Kaan Alptekin
Saxophone&Flute : Anıl Şallıel
Trombone&Trumpet : Hasan Gözetlik
Keyboard : Alican Genç
Electric,Acoustic Guitar : Tolga Urbay
Bass Guitar : Çağatay Brakın

Müzikseverlere çılgın bir ÖDÜL'ümüz var!

ÖDÜL, tıpkı Türk filmlerindeki gibi birgün sahnede Funk Alaturka adlı grubuyla şarkı söylerken keşfedilmesinin ardından kendisi ile aynı adı taşıyan ilk maxi single albümü "ÖDÜL" ile 2013 yılının iddialı isimlerinden biri olmaya aday.

Poll Production etiketiyle piyasaya çıkan albüm pop, caz, funk ve alaturka ezgilerle Ödül'ün kendine özgü tarzını ortaya koyuyor. Solist olarak birlikte sahne aldığı Funk Alaturka ile funk, pop, disco, rock şarkılarla alaturka şarkıları sentezleyerek yarattığı tarzını kendi şarkılarında da hissetmek mümkün.

Renkli İşler stüdyosunda mix ve kayıtları yapılan albümde müzik prodüktörlüğünü usta isim Göksun Çavdar üstlenirken, mastering Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Söz ve bestelerin tamamının kendine ait olduğu albümde beş şarkı ve bir remix yer alıyor. "ÇOK ERKEN" isimli şarkının chill out tarzındaki remixi Okay Barış tarafından yapıldı.

Albümün çıkış şarkısı olan "ADA" enerjisiyle dinleyenleri coştururken, "BUNU SEN İSTEDİN" yeniden umudu bulmak gerektiğini fısıldıyor. "ÇOK ERKEN" hüzünle uzaklara sürüklerken "HOŞÇAKAL" kırık kalpleri aşkla yapıştırıyor. "MADAM" ise ÖDÜL'ün "Adam mısın yoksa madam mı?" sözleriyle dikkat çekiyor.

Albümün ilk klibi, "Gel gel gel gel Ada'ya…" sözleriyle dinleyenleri sıcak iklimlere alıp götüren "ADA" isimli şarkıya çekildi. Berkay Akbudak yönetmenliğinde çekilen klipte mekan olarak Jolly Joker İstanbul ve Şile Sahilleri kullanıldı.

Görsel sanat yönetmenliği ve grafik tasarımı Enes Erkan tarafından yapılan albümde yer alan fotoğraflar Aslı Dayıoğlu tarafından çekildi.

***
Funk Alaturka ; Funk,Pop,Disco,Rock şarkılarla Alaturka şarkıların bir sentezidir.
Funk,Pop,Disco,Rock şarkıları ; Kanun, Darbuka gibi Türk enstrümanlarıyla ve Türk ezgileriyle süsleyerek yorumlayan,kalabalık kadrosu ve izlenesi sahne performansıyla eğlenceli bir Show Band'dir.Albüm yolunda ilerleyen ve sahne performanslarına özen gösteren grup,2005 yılında kurulmuş olup Türkiye çapında konserlere ve performanslara başlamıştır.

Yorumlar

Aynı gece