Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

KENT AKŞAMLARI - MUAMMER KETENCOĞLU & BALKAN YOLCULUĞU

23 Kasım 2013 Cumartesi 22:00
KENT AKŞAMLARI @ DADA İSTANBUL
MUAMMER KETENCOĞLU & BALKAN YOLCULUĞU

Event Fabric ve Dada İstanbul birlikteliği ile Ekim ayında Rembetiko şarkıları söyleyen Tatavla Keyfi'nin konuk olarak katıldığı KENT AKŞAMLARI'nın bu seferki konuğu Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu

Kent Müzisyenlerini zengin içerikli programlar ve sürprizlerle Dada İstanbul'un sıcak, samimi ve rengârenk kış bahçesinde buluşturan etkinlikte Muammer Ketencoğlu ve grubu Balkan Yolculuğu Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgilerden ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel bir repertuarı sahneye taşıyacak; hem köy müziği hem de şehir şarkıları ve düğün müziği geleneğinden örnekler seslendirecek.

23 Kasım Cumartesi
Kapı Açılış: 22.00


Biletler Biletix ve Dada İstanbul'dan temin edilebilir.
www.dadaistanbul.com * www.eventfabric.net
facebook/dadaistanbul * facebook/eventfabric

Rezervasyon ve Bilgi İçin : (0212) 245 1212



------------------------------------------------------------------------------------------------


MUAMMER KETENCOĞLU ve BALKAN YOLCULUĞU
Muammer KETENCOĞLU (sanat yönetmeni, akordeon, vokal)
Sakip SONGELEN (klarinet, alto saksafon)
Rahmi GÖÇMEN (vurmalı çalgılar)
Şule Kocaman SARAÇ (vokal)
Selda Koçak UZUNTAŞ (vokal)

Balkan Yolculuğu, akordeon ustası Muammer Ketencoğlu, Brenna Mac Crimmon, Sumru Ağıryürüyen ve Cevdet Erek tarafından 1997'de kuruldu. Farklı müzisyenlerin katılımıyla yolculuğuna devam eden topluluk 2006'da klarinet ustası Aytunç Nevzat Matracı'nın vefatı üzerine çalışmalarına ara verdi. 2008 Mayıs'ından itibaren yeni kadrosu ve repertuarıyla yeniden sahnelere döndü.
Bugüne dek yurt içinde birçok şehirde ve Bulgaristan, Makedonya,Yunanistan, Almanya, İsrail, Hollanda ve Belçika'da birçok konser veren topluluk, 2001'de Ayde Mori, 2007'de Balkan Yolculuğu ve 2012'de Balkan Sesleri adlı albümleri yayınladı.
Kuruluşundan bu yana Balkan müziğini moda yaklaşımları dışlayan bir tavırla ele alan Balkan Yolculuğu, Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgilerden ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel bir repertuarı sahneye taşıyor; hem köy müziği hem de şehir şarkıları ve düğün müziği geleneğinden örnekler seslendiriyor.

Yorumlar

Aynı gece