Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ghettogether Party Vol. 6 / Can Gox & Şallıel Bros. What da Funk Project

23 Kasım 2013 Cumartesi 22:30
"Let's Ghettogether with good music!"


Ghettogether Partilerinin 6.sı ve sonuncusu 23 Kasım Cumartesi gerçekleşiyor! Enerjinin bir saniye dahi düşmeyeceği bu gecede Ghetto; Kaybedenler Kulübü'nün soundtrack çalışmalarıyla kalplerde özel bir yer edinen Can Gox'u ve funk, caz, soul klasiklerine kendilerine has aranjmanlarla yeniden hayat veren dinamik grup What Da Funk'ı ağırlıyor.

Bu kıpır kıpır gecenin konukları 22.30'dan itibaren Can Gox ile Blues'a ve 00.30'dan sonra ise What Da Funk ile Funk ve Soul'a doyacaklar!

Son Ghettogether Party'i kaçırmayın!

Can Gox

Can Gox şarkı söylemeye 16 yaşında başladı. Bilgi Üniversitesi'ndeki eğitimi boyunca Randy Esen, Nükhet Ruacan, Ali Perret, Aydın Esen, Mike Wilkins, L. Butch Morris, Neşet Ruacan gibi değerli müzisyenlerden öğrendiklerini, sahne performansına yansıtmayı müzikal felsefe edinen Can Gox, 2000 yılında kurulan Blues-Mobil ile yola çıktı ve kalbi, ruhu, nefesiyle şarkılarını dinleyicilerine ulaştırmaya devam ediyor. Gox geçtimiz aylarda yayınlanan ilk albümü "Yalnızım Ben' ile Ghetto sahnesinde olacak.


Şallıel Bros. What Da Funk project

Caz ve popüler müzik sahnesinin harika nefesleri, saksofoncu kardeşler Anıl ve Batu Şallıel liderliğinde kurulan What da Funk Project, her biri enstrümanının önde gelen isimlerinden oluşuyor. Funk, caz ve soul klasiklerini kendilerine has aranjmanlarla yorumlayan grubun performansları yalnız kulağa değil göze de hitap ediyor... Ghetto İstanbul'da GHETTOGETHER Party serisinde What da Funk'ın Feat ettiği isimler:

Incognito, Count Basic ve Defunkt,Satya Project gibi grupların solistliğini de yapmış olan Kelli Sae..

Evrim Özsuca, Ferhat Öz, Murat Aziret,

Türkiyenin En iyi vokalleri arasında gösterilen Gaye Biçer,
Hepsi grubundan tanıdığınız Gülçin Ergül ve radyoların vazgeçilmez ismi Bay J

Stevie Wonder'ın büyüdüğü zaman onun gibi olmak istediğini söylediği OMAR, Britanya 'neo soul' akımının babası sayılıyor. There's Nothing Like This, Be Thankful gibi hit'lerini What da Funk ile seslendirdi.

İstanbul ve Ankara'da Büyük beğeni toplayan What da Funk Project 23 kasım cumartesi günü Ghetto Sahne'sinde!!


Anıl Şallıel: Tenor saksofon

Batu Şallıel: Alto saksofon

Gülçin Ergül:Vokal

Duygu Tipigil Tarhan:Vokal

Ebu Talip Yeniyol: Vokal

Koray Üsgülen: Klavye

Levent Özer: Gitar

Deniz Beydili: Bas gitar

Nedim Ruacan: Davul

Yorumlar

Aynı gece