Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Partapart Sunar : Indiecity 2 ( Zemin / Canlı Sahne )

2 Kasım 2013 Cumartesi 21:00
Geçtiğimiz sene büyük ilgi gören kesintisiz ve bağımsız müzik festivali IndieCity bu sene 2 Kasım'da tekrar Peyote'de.

Partapart, merkezinde müzik olan benzer fikirlerin oluşturduğu bir topluluk. Müzikte her zaman daha "kendine has" duruşlar arayan insanları bir araya getirmeyi amaç edinen Partapart bu sene de IndieCity'de şehrin dikkat çeken gruplarını Peyote çatısı altında topluyor. IndieCity'de müzikseverler The Away Days, Men With A Plan, Da Poet ve Milankundura gibi gruplar başta olmak üzere aynı gecede 12 performans izleme fırsatı yakalayacak.

IndieCity'de müzik yine hiç susmuyor. Saat 21:00′den itibaren Peyote alt katta Bohehh!, Da Poet ve Mind Shifter canlı performanslarına Fakepakt, Sami Baha, Dalt Wisney, Great Moon Hoax ve Men With A Plan DJ setleriyle eşlik edecek. Peyote orta katta ise saat 22:30′dan itibaren Pullahs, Astrofella, The Away Days ve Milankundura canlı performanslarını izleyeceğiz.

IndieCity'de geçen sene olduğu gibi bu sene de müzikseverler farklı müzik türlerini aynı gece dinleyebilecek. Indie-pop/rock'ın en iyi bilinen gruplarından The Away Days orta katta olacak. Aynı zamanda ilk albümlerinin tüm şarkılarını dinleyebileceğimiz ekip Milankundura yine orta katta pop/rock esintisi yaşatacak.

Peyote alt katta Tektosag Records'dan Hip-hop/breakbeat camiasının iyi tanınan ismi Da Poet'i canlı performansı ile izleyeceğiz. Hemen sonrasında Partapart Records'dan çıkan ilk albümü ile ses getiren 80′ler Synth-pop/Disco akımı temsilcisi Mind Shifter dinleyicilere zamanda yolculuk yaptıracak.

Chillwave/breakbeat türünde müzik yapan Pullahs ve Bokehh! alt kat ve orta kat performanslarının açılışını yapacak. Pullahs'ın ardından rock/electronic sound'u ve canlı performansları ile dikkat çeken Astrofella orta katta sahne alacak.

IndieCity'ye DJ setleri ile konuk olacak grupların başında ise Istanbul'da kuzeyli techno esintileri yaratan ve gecenin kapanışını yapacak olan ikili Men With A Plan geliyor. Açılışı ise RnB/trap tarzıyla Fakepakt, devamında ise hip-hop/electronica sound'ları ile Sami Baha ve Dalt Wisney ardından electro soundları ile Great Moon Hoax deck'lerin başında olacak.

IndieCity geçen sene olduğu gibi bu sene de ücretsiz.

twitter.com/partapart – #indiecity

instagram.com/partapart – #indiecity

partapart.net

Yorumlar

Aynı gece