Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Beyoğlu'na Veda: Fatima Spar and The Freedom Fries

30 Kasım 2013 Cumartesi 22:30
Kapılar, Ghetto'nun vazgeçilmezlerinden Fatima Spar ve Freedom Fries konseri ile kapanıyor!

2004'te kurulduğundan bu yana, kendine has 'Indie-Jazz sound'u ile büyük ses getirmeyi başaran Avusturya - Türkiye kökenli yetenekli vokal Fatima Spar ve dinamik orkestrası The Freedom Fries 30 Kasım Cumartesi gecesi tüm Ghetto müdavimleriyle son kez dans etmeye hazırlanıyor.

Sürpriz konukların performansları ve konser sonrası gerçekleşecek After Hours Swing Party ise, Ghetto'yu son dakikasına kadar yaşamak isteyenlere!

Billie Holiday ve Regina Spektor'u anımsatan vokaller; trompet, saksafon, saz, akordeon gibi enstrümanlarla zenginleşen ve 1930'lu yılların Swing ritimlerinden Balkan tınılarına süzülen müzikleriyle kültürler arası bir yolculuk sizi bekliyor.

Grup aralarında New York Knitting Factory, Kahire Citadelle , Londra Barbican Hall gibi kulüplerin yanı sıra d Sırbistan Exit Festival ve Touluse Rio Loco Festivali'nde de sahne aldı.

Fatima Spar'ın tipik sesiyle renklenen şarkıları İngilizce ve Türkçe sözler ve 30'larla bugünün karışımı tınılarıla örülü...

Vokal: Fatima Spar
Davul: Sasa Nikolic
Gitar: Barry O'Mahony
Trombon: Philip Yaeger
Bas: Philipp Moosbrugger Milos
Akordeon: Todorovski
Saksafon: Andrej Prozorov

'Fatima Spar comes across like Turkey's answer to Regina Spektor, thanks to her quirky little mouth sound and sassy (heavily accented) lyrics.' (Time Out New York)

"W" itself was an interesting allegorical political piece. The dissonance following the invocation of Mr. Bush's name was rousing, to say the least. (Daily News Egypt)

Yorumlar

Aynı gece