Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GETAMAN / LIFELOCK / POSTER İTİ (CANLI SAHNE)

30 Kasım 2013 Cumartesi 23:00
GETAMAN

Getaman, 2006 yılında çok sıkılan üç kuzen tarafından kuruldu ve ortak zevkleri doğrultusunda punk rock denilebilecek bir müzik yapmaya başladı. 2009 yılına kadar pek bir şey yapamayan grubun amacı en azından şarkılarını kaydetmek, canlı çalmak ve iyi vakit geçirmektir. Grubun etkilendiği şeylere örnek olarak efsanevi ev takılmaları, ağızla yapılan trompet soloları ve gece yarısı evin içinde gitarlarla dolaşmak verilebilir.

www.facebook.com/getamantr

LIFELOCK

Punkrock başta olmak üzere thrash ve benzeri tarzları da müziğinde barındıran Lifelock, 13 senedir yarı aktif olarak, 3 kişilik kadrosuyla müzik hayatına devam etmektedir. 2004 yılında "Under Pressure" isimli bir EP yayınladı ve 2013 sonbaharda çıkaracağı albüm için son hazırlıklarını yapmaktadır.

lifelock.bandcamp.com/

POSTER İTİ

2003 yılında İstanbul'da kurulan Poster-iti, 80′li yılların İngiliz punk müziğinden etkilenmiş ve Türkiye punk sahnesi içinde politik duruşa sahip ve punk köklerini tavizsiz devam ettiren artık yerel sahne içinde nesli tükenmiş gruplardan birisidir. DIY etiğine bağlılığı ile kurulduğu yıldan beri hızını kesmeden yoluna devam etmektedir.

www.facebook.com/posteriti

Yorumlar

Aynı gece