Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tonight Presents: Molotov Jukebox @ Babylon

7 Şubat 2014 Cuma 23:30
Büyük bir partiye dönüşen canlı şovları ile Babylon Soundgarden 2013'te kalpleri fetheden Molotov Jukebox, 7 Şubat Cuma gecesi Babylon'da.

Molotov Jukebox gypsy'den swing'e, latin soul ve calypso'dan disco'ya yayılan müzikleriyle yeni bir tarzı da ortaya çıkardı: gypstep. Game of Thrones, Harry Potter gibi dizi ve filmlerin tanıdık yüzü Natalia Tena'nın önderliğinde, dünya sahnelerinin tozunu attıran topluluk, Double Dare adlı EP'lerinin ardından David Bowie, Finley Quaye ile çalışan Bacon&Quarmby ikilisinin diğer yarısı Jonathan Quarmby ile bir araya gelerek ikinci EP'leri Bang!'i yayınladı. Kışkırtıcılığın eğlenceye nasıl dönüştüğünü anlamak için Molotov Jukebox'ı canlı görmeli ve enerjilerine ortak olmalısınız.

Benzerleri: Gentleman's Dub Club, The Destroyers, Parov Stelar

Dinlemeden Gelmeyin: I Need It, Trying, Give it A Go

Molotov Jukebox who quickly gained a reputation for their live show at Babylon Soundgarden 2013, will be at Babylon on 7th of February. Their carnival like shows has created a new kind of music called "gypstep" based on their wide range of style from gypsy to swing, latin soul and calypso to disco. With the familiar face of movies and tv series like Harry Potter and Game of Thrones, Natalia Tena on the lead vocals, the band met up with Bacon&Quarmby's Jonathan Quarmby for their second EP; Bang! . You need to be part of Molotov Jukebox's energetic performance in order to understand how provocation turnes into fun!


Kapı Açılış: 22:00
Molotov Jukebox: 23:30


22:00-23:30 Warm Up: Kulakurdu Ohrwurm @ Babylon
01:00 After Party: Kulakurdu Ohrwurm @ Babylon

Kapı Bilet Fiyatı
Tam: 45TL
Öprenci: 35TL

Yorumlar

Aynı gece