Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Soul of The Night presents: Tiefschwarz (Souvenir, DE)

7 Şubat 2014 Cuma 23:30
Soul of The Night Presents...
Tiefschwarz (Ali) (Souvenir, DE)
Murat Uncuoglu (Get Physical, TR)
Batur (indigo, TR)

7 Şubat 2014, Cuma
indigo Istanbul
23:30

Soul of The Night kapsamında indigo'da dinleyeceğimiz Ali ve Basti Schwarz kardeşler ya da bilinen isimleriyle "Tiefschwarz", kardeş dayanışmasının yaratıcılığa olumlu etkisinin canlı örneği. Hem kardeş, hem de birer müzik aşığı olan Tiefschwarz, 1990 yılında dönemin yenilikçi, şimdinin efsanesi halini alan gece kulübü "On-U"da başladı. Müziğe olan aşkları ve tutkuları sayesinde 90'ların sonlarına doğru ikili, Almanya dışına nam salmaya başlarken aynı zamanda DJ'likten prodüktörlüğe geçiş yaptı.

2000'li yılların başında Avrupa'da yükselen Tiefschwarz fırtınası, 2002 yılında yayınladıkları mix albümleri "A Little Help For Your Friends" ile birlikte gerçekleşen Amerika, Avustralya ve Brezilya'yı turnesiyle dünya yıldızı olma yolunda en büyük adımı attı. Dans müziğinde 23 yıldır yer alan ve Francois K, Luke Solomon ve Derrick Carter gibi önemli isimlerle birçok çalışmaya imza atan Tiefschwarz, aynı zamanda kendi plak şirketleri Souvenir Music ile de Deep House ve Tech house tarzlarının en önemli çalışmalarını müzikseverlere sunuyor.

Dans müziğinin efsane ismi Tiefschwarz, 7 Şubat Cuma gecesi, Istanbullu dans müziği sevenlere unutamayacakları bir deneyim yaşatmak için Soul of The Night kapsamında indigo kabininde!

www.tiefschwarz.net
www.soundcloud.com/tiefschwarz-1
www.facebook.com/tiefschwarzofficial

Yorumlar

Aynı gece