Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Snakeroot Shaft Konseri

8 Şubat 2014 Cumartesi 20:30
2013 yılı başlarında ilk albümü "Downtown to Ghetto'yu dijital olarak piyasaya süren rock grubu Snakeroot tekrar SHAFT'ta sahne alıyor.

Snakeroot içinde hard rock, melodic rock, punk, heavy metal öğelerini barındıran müziğini kısa zamanda birçok farklı ülkede dinleyici ile buluşturdu.

Cenk Eroğlu prodüktörlüğünde kaydedilen "Downtown to Ghetto" yayınlandığı günden bu yana yabancı müzik eleştirmenlerinden övgüler alırken, başta İngiltere olmak üzere yurtdışında çeşitli radyolarda yayınlanmakta.

Grubun albümünde yer alan "Crime" adlı parçası ABD'de KWSS FM 106.7, İspanya'da Heart FM 96.1, İskoçya'da UWS FM Radio 87.7 FM, İsveç'te Andra FM 103.1 tarafından yayınlanan Deuce Radio Show programının adeta müdavimi oldu. Almanya, Hollanda, İngiltere, Belçika, Norveç'te yayın yapan yerel radyolar ve birçok internet radyosu albümden çeşitli parçaları çalmakta olup İngiliz rock müzik dergilerinden Powerplay ve Fireworks son sayılarında Snakeroot ve albümü "Downtown to Ghetto'ya yer verdi.

Solist Bülent Çallı, gitaristler Serhan Akalın ve Dost Akyıldız, bas gitarist Ali Evcimen ve davulda Can Turfan'dan oluşan grubun aynı zamanda albümde yer alan "Roses Whisper Your Name" adlı parça için çektiği bir klip bulunmakta.


Konser girişi 25 TL.dir (Bir içki dahil)
Konser bileti Snakeroot'tan sonra sahne alacak Flat band ve Acil Servis için de geçerlidir.
Kredi kartı geçerlidir. 18 yaş sınırı vardır.
Shaft tel: (216)4490590 - (533)5412514

Etkinlik linki:
www.facebook.com/events/683863098324979/

Yorumlar

Aynı gece