Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MİLLÎ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR

13 Mart 2014 Perşembe 20:00
DENİZ ŞENSOY keman

Piyanist: Gülnare Şekinskaya


T. A. Vitali Chaconne
R. Korsakov Flight of The Bumble-Bee
B. Bartok Roumanian Folk Dances
J. Massenet Meditation Thais
H. Wieniawski Legende
P. de Sarasate Introduction&Tarentelle
O. Novacek Perpetuum Mobile

Kemana 7 yaşında başlayan Deniz Şensoy 2009 yılında Türkiye'de F. Seitz'ın Sol Majör Keman Konçertosu'nu orkestra eşliğinde seslendiren ilk kişi oldu. 13. Uluslararası Genç Müzisyenler Klasik Müzik Yarışması'nda birinci olan Şensoy ayrıca aralarında IV. Gülden Turalı Ulusal Keman Yarışması, 2012 Dünya Internet Müzik Yarışması ve Mayıs 2012'de Paris'te gerçekleştirilen "We Play Together" uluslararası müzik yarışması bulunan çok sayıda organizasyondan ödülle döndü. 2011'de Berlin'de düzenlenen 4. Uluslararası Hindemith Müzik Festivali ve Yarışması'nın finalistlerinden olan genç kemancı aynı yıl Başkent Oda Orkestrası, Antalya Senfoni Orkestrası ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile konserler verdi. Geçtiğimiz yıl konzermeisterliğini yaptığı Adana Kuartet ile Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te gerçekleştirilen Iguazu En Concierto Müzik Festivali'nde bir dizi konser veren Deniz Şensoy bu yıl da aynı organizasyona ülkemizi temsil etmek üzere davet edildi. Slovakya'da yapılan "Talents of Europe" yarışmasında bireysel ve Kuartet olarak 2.lik kazandı. Keman eğitimine Dania Kainova ile başladı.Şu an ise Prof. Irine Iashvili ile eğitimini sürdürmektedir.




Millî Reasürans Konser Salonu
Maçka Caddesi No: 35 Şişli – İstanbul

Rezervasyon İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden ya da (212) 316 10 83 numaralı telefonundan yapılabilir.
Yerler numarasızdır ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.


Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülü

İstanbul'un kültür ve sanat hayatına 14 yıldır yön veren İş Sanat, ülkemizin gururu genç sanatçılarımızı müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelecek vaat eden sıradışı yeteneklere ışık tutan Parlayan Yıldızlar serisi, genç yıldızların sahne deneyimini artırarak onları ait oldukları dünya sahnelerine kazandırmayı amaçlıyor. Parlayan Yıldızlar serisinde bu yıl ilk kez sezonun en parlak yıldızına, geçtiğimiz yıl genç yaşta kaybettiğimiz İş Sanat Yönetmeni Meriç Soylu'nun ailesi "Meriç Soylu Ödülü"nü verecek. Kültür sanat dünyasında sevgi ve saygıyla anılan Meriç Soylu, 2006 yılında başladığı İş Sanat Yönetmenliği görevini vefat edene kadar başarıyla sürdürdü, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon İş Sanat sahnesinde birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza attı. Parlayan Yıldızlar'ı Soylu ailesiyle buluşturma görevini üstlenen İş Sanat, ödülün organizasyonunda yer alıyor.

Yorumlar

Aynı gece