Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BOOGIE PEOPLE & FRESH! // IF PERFORMANCE HALL

18 Şubat 2014 Salı 20:00
"BOOGIE PEOPLE & FRESH!" 18 Şubat Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesindeler!

Kapı Açılış 20:00
BOOGIE PEOPLE 22:00
FRESH! 00:30
Giriş: 15 TL +1 Yerli İçecek

BOOGIE PEOPLE:
İngiltere'de çeşitli blues ve Rock&Roll grupları ile çalışmış olan grubun kurucusu Mehmet Ali Acet 1993 yılından beri Ankara ve İstanbul'daki festivallere konuk olan Lucky Peterson, Son Seals, Smokin Joe Kubek, Guitar Shorty, Joe Louis Walker, Walker Wolfmann Washington gibi isimlerle de birlikte çaldı. 2004 Efes Pilsen Blues Festivalinde misafir sanatçı olarak Roomful of Blues ile birlikte sahneye çıktı.
1993 yılında Ankara'da kurulan Boogie People, Blues Brothers 2001 Türkiye turnesinda ön grup olarak çaldı.
Kurulduğu günden beri Ankara ve İstanbul'un önde gelen barlarında sahne almış olan grubun sound'u daha çok Rock'n Roll ve Swing blues'dan etkilenmiş olup, yıllar içerisinde kendine özgü bir tarza dönüşmüştür.

Vokal: Merve TUNÇ
Gitar, Vokal: Mehmet Ali ACET
Klavye: Aydın AYBAR
Bass: Çağlar BUÇANOĞLU
Davul: Celal KILCI

FRESH!:
Fresh!, ilk kurulduğu günden bu yana cover gruplarının klasikleşmiş repertuarlarından farklı, daha güncel parçaları, modern soundlar kullanarak kendine özgü tarzlarıyla yorumlayarak izleyicinin beğenisine sunmuştur. İlk sahne almaya başladığı günden itibaren Ankara başta olmak üzere, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Antalya gibi bir çok şehirde geniş kitlelere hitap etmiş ve izleyicilerden aldığı olumlu tepkiler sonucunda bu konudaki başarısını ispatlamıştır. Enerjik sahne performanslarında eğlenirken izleyiciyi de bir o kadar eğlendiriyor olmaları bu işi ne kadar severek yaptıklarının bir göstergesidir.

Merve YURTCAN- Vokal
Levent YILDIRIM - Gitar
Özgün AKSÜYEK – Klavye, Geri Vokal
Çağcan ARAS - Bas Gitar
Erman ERDOĞAN – Davul, Geri Vokal

Yorumlar

Aynı gece