Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Puma Presents: Tube & Berger (Suara, Kittball, DE)

26 Nisan 2014 Cumartesi 23:30
TUBE & BERGER (SUARA, KITTBALL, DE)
ILKER AKSUNGAR (HOUSEKEEPER, TR)
JACK IN THE BOX (NEWSPEAK, SAVE ROOM, TR)

26 Nisan 2014, Cumartesi
indigo, Istanbul
23:30

Okul otobüsleri, başarılı müzik yolculuklarının başladığı yerler olarak bilinmese de, bu Arndt Roerig ve Marko Vidovic ya da sahne isimleriyle Tube & Berger için geçerli değil. Küçük bir endüstriyel Alman kasabasında, sıkıcı günlerin sıklıkta olduğu bir çocukluk geçiren ikili, bu şanssızlığı gerçek şansları haline getirmişler. Çok küçük yaşta müzikle tanışan Tube & Berger, daha 16 yaşında kendilerini bir punk grubunun parçası olarak, tam da 90'ların House akımı ve Techno patlaması sırasında sahnede bulmuşlar.

Bundan 15 yıl sonra ise, House dünyasının en kıymetli ve en ilgi gören elektronik müzik isimlerinden biri haline gelseler de üretkenlikleri bir nebze bile azalmamış. Başarılı bir stüdyo albümü, birçok prestijli plak şirketinden çıkardıkları sayısız parça ve dünyanın en cool sahnelerinde boy gösterme şansını yakalayan ikili, Beatport'a göre de geçtiğimiz senenin en çok ses getiren projelerinden biri olmuş.

Alman ikili, isimlerinin ilk duyulmaya başladığı günden bu yana, yaptıkları müziği durmaksızın geliştirmeye devam etmiş. Bugün ise Tube & Berger, gerçek hayattan aldıkları sample'ları, karmaşık ve duygu yüklü mixing methodlarıyla harmanlarken, parçalarından günümüz DJlerinin vazgeçilmezi olan güçlü ve sarsıcı dans ritimlerini de eksik etmiyorlar. Belki de onların meslektaşlarından en büyük farkı, şarkılarında kullandıkları katmanları bizzat kendileri yaşayarak yaratmaları. Örneğin, arka planda kullanacakları ambient sound'ları yaratmak için lokal barlarda eski bir piyanonun tuşlarına dokunmak onlar için alışılagelmiş bir davranış.

Arkadaşları DJ Juliet Sikora ile beraber kurdukları Kittball Records sayesinde, kendi özel müzikal rotalarını daha da özgürce izleyebilen ikili birçok House hit'inin de sahibi. Bir dans pisti marşı haline gelmiş ünlü parçaları "Imprint of Pleasure" ve bu sene çıkardıkları "Set It Off", yakın zamanda listelerin üst sıralarından inecek gibi gözükmüyor.

Tube & Berger'in derin ve etkili house tınıları ile iyi vakit geçirmek isterseniz, sizi 26 Nisan Cumartesi gecesi Puma'nın sponsorluğunda ve NewSpeak'in ev sahipliğinde indigo'da gerçekleşecek olan bu sıcak ve hızlı geceye bekliyoruz.

Bu event yine para, şöhret, illuminati ve drama üzerine kurulmuştur. Beklentilerinizi vestiyere bırakınız.

Yorumlar

Aynı gece