Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Flapper Swing&Caz Korusu

26 Nisan 2014 Cumartesi 21:00
Giriş 20 TL (Bir şişe Efes Malt dahil)
The Mekan/teras
Caz müziğini ve dansını bir arada görmek cazın altın çağı, swing dönemine dönmek isteyen herkesi Caz Korosu, Flapper Swing ve İstanbul Lindy Hoppers dansçılarının bir arada olduğu geceye davet ediyoruz.
Gece Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu caz korosu ile başlayacak, Flapper Swing orkestrasının performansıyla ve İstanbul Lindy Hoppers Dansçılarının danslarıyla devam edecektir.
Flapper Swing, Django Reinhardt ve Stephane Grappelli'nin izinden giden akustik bir Caz Manouche grubudur. Ritm gitar, solo gitar, kontrabas, soprano saksofon ve vokalden oluşan Flapper Swing, repertuarında D.Reinhardt besteleri ve 1920-30'ların caz standartlarına yer vererek dinleyicilerine o dönemin eşsiz atmosferini yaşatır. Lindyhop Dansı bu atmosferin vazgeçilmez unsurlarındandır. Lindyhop1920'li yılların ortalarında başlayıp 1940'lı yılların sonlarına kadar devam etmiş bir dans çılgınlığıdır. 1980'lerde canlanıp hızla yayılmaya başlamıştır. İstanbul Lindy Hoppers bu dans çılgınlığını İstanbul'da yaşatan bir dans topluluğudur.

Yorumlar

Aynı gece