Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SOLOMUN & H.O.S.H. - B2B TOUR

16 Mayıs 2014 Cuma 23:30
SOLOMUN & H.O.S.H. - B2B TOUR

Solomun
H.O.S.H.
Murat Uncuoglu
Alican

16 Mayıs 2014, Cuma


SOLOMUN

Önceki unutulmaz performanslarından sonra aylardır beklenen DIYNAMIC MUSIC'in kurucusu Solomun, Subfloor organizasyonuyla İstanbul'a geri dönüyor! Hamburg şehrinin son dönemde elektronik dans müziğine kazandırdığı bir başka yetenek olan Mladen Solomun, alışılageldik dans müziğini modern bir sarmalla yeniden yorumluyor. Bu eşsiz atılım Buzzin Fly, Freerange, Get Physical, Phil E, Mobilee, Dessous, Compost, Four:Twenty gibi birçok dev plak şirketinin de gözünden kaçmadığı gibi kendi plak şirketi Diynamic Music'i de yüceltir duruma geliyor.

Mladen Solomun'un başını çektiği 'Diynamic Music' piyasaya kazandırdığı Stimming, H.O.S.H, David August, Karmon, Ost & Kjex ve Uner gibi yeteneklerin dışında kendine has kavramsal perspektifi house müziğin derinlerine uyarladığı gibi, techno müziğin de heyecan verici parkurlarında yol almaktan da çekince duymuyor.

Kariyerine DJ'lik dışında, radyo programı ve mekan sahipliği gibi zor işleri de ekleyen Solomun'un ünü Almanya'yı aşıp tüm dünyaya çoktan taşmış durumda. Steve Bug, Loco Dice ve Ricardo Villalobos gibi dans müziğinin devlerini mest eden 2009 çıkışlı 'Dance Baby' ile prodüktör kimliğini de ortaya koyan Solomun, bu sayede Watergate, Warung Beach Club, Studio80, D-Edge ve Fabric gibi sektörün en hit mekanlarına resident olma şansına sahip oldu.

Birbiriyle zorlukla örtüşen yoğun iş programında, sanatçı kimliğini hafta içleri işadamı kimliğiyle değişen Mladen Solomun, çok yönlü iş anlayışını ilham alınası bir disiplinle sürdürürken, plak şirketi ile de büyük başarılara imza atıyor.

Noir & Haze - Around remixi, Kackvogel ve Yesnomaybe gibi hit parçaların sahibi Solomun, İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmak için İstanbul'a geri dönüyor!

H.O.S.H.

Alman house sahnesinin patlama yaşadığı ve tek bir plak şirketinin ürünlerinin hem dans müzik hem de radyo listelerinde yer almaya başlaması, Hamburg şehrinin müzik markası Diynamic'in muazzam başarısı olarak biliniyor. Bu başarı her ne kadar kollektif bir başarıysa da, perde arkasındaki kilit isimlerden biri de, Holger Behn yani H.O.S.H.'a ait.

Solomun ile uzun soluklu dostluğu olsun Stimming ile stüdyo ortaklığı olsun, house müziğin henüz sınıflandırılmamış alanlarını sorgulayan H.O.S.H. gerek prodüksiyon gerekse çok eskiden bu yana kusursuz DJ yetenekleriyle bir çok plak şirketi ve mekanın dikkatini çekiyor.

2006'dan bu yana like Kindisch, Get Physical, Supernature, Freerange, Strictly Rhythm, Dessous, Tsuba gibi markalardan yayımladığı EP çalışmalarıyla, dub, minimal ve dünya müziği unsurlarını yeni nesil Alman house anlayışı ile harmanladı. Ekim 2010'da yayımlanan çıkış albumu 'Connecting the Dots' ile techno ve house müziği engin bir çerçevede yorumlayan H.O.S.H. derin ve katmanlı kurgularıyla, geleceğin elektronik müzik anlayışını sorgular gibiydi.

Bir çok mekan ve festivali turlayan Holger Behn, DJ ve produktorlugun yanısıra, yazları bir çok açık hava festivali gerçekleştirerek, organizatör tarafını da ortaya koymaktan çekinmiyor. Bir çok türden onlarca sanatçıyı ağırladığı 'The Grunanlage' binlerce kişinin akınına uğrarken, çok geniş bir perspektifde bir çok müzisyen ve topluluğu ağırlıyor.

DJ, produktor ve organizator olarak dans müzik endüstrisini her açıdan tahlil edebilen, aykırı bir müzik personası olan H.O.S.H. yeni nesil minimal house akımının tartışmasız en önemli temsilcilerinden.

Hamburg'lu plak şirketi Diynamic'in kurucusu Solomun ve yine Diynamic ekibinin en iyi isimlerinden H.O.S.H, Hamburg şehrinin hissiyatını bize yansıtmak için B2B TOUR kapsamında 16 Mayıs Cuma gecesi Subfloor organizasyonuyla Istanbul'da! Gecenin ev sahipleri ise Get Physical'in Türkiye elçileri Murat Uncuoğlu ve Alican.

www.facebook.com/SolomunMusic
www.facebook.com/hosh.me
www.diynamic.com/

Yorumlar

Aynı gece