Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MR.ZULA / SINE & NOISE / FAKEPAKT (DJ SET) (ZEMİN)

16 Mayıs 2014 Cuma 22:00
MR.ZULA

2011 yılından bu yana kurucusu olduğu Radio Zula ve İstanbul'da çeşitli mekanlarda beats, bass ve vaporwave tarzlarında setler çalıyor. 2012′de eğitim amaçlı Paris'e yerleşen Mr. Zula önümüzdeki aylarda yayınlayacağı ilk EP'si için hazırlıklarını sürdürüyor.
soundcloud.com/mrzula
http://soundcloud.comradiozula

SINE&NOISE

Tektosag Records'un kurucularından Sine & Noise hiçbir zaman tek bir tarz çalmadan, eklektik bir yapıda birçok tarza ve isme setlerinde yer veriyor. Türkiye'den ve dünyadan elektronik müziğe dair çok geniş bir seleksiyonu dinlemeye hazır olun.

soundcloud.com/sineandnoise

FAKEPAKT

FAKE: (İng) Sahte, uydurma
PAKT: (Tr, Fr) Antlaşma, "Sadabat Paktı, Balkan Paktı"
Yurtdışında ses getirmeyi başarabilmiş yerli elektronik müzik grubu solardip'ten tanıdığımız Yiğit Gürcihan, son bir yılın dikkat çeken kollektifi LUST'ın da yaratıcılarından. Radio adidas Originals'ta 3 yıldır ara vermeden sürdüğü programında yer verdiği R&B, Bass, Jersey Club, Future Garage, Rap ve HipHop türlerinin etkisiyle ürettiği prodüksiyonların ve 8 farklı konuk vokalin yer aldığı ilk Fakepakt albümünü estetik bir videoyla birlikte Mayıs başında yayınlayan Yiğit Gürcihan, DJ Seti ve geceye özel görselleriyle 16 Mayıs Cuma gecesi Peyote'de.

soundcloud.com/fakepakt
www.facebook.com/fakepakt

Yorumlar

Aynı gece