Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

elektrogitar dersi ankara

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
644433 29 Mayıs 2016 30 Mayıs 2016 11:27 1130 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

Ders veren Elektro gitar

Elektro gitar

GİTAR DERSİ – KURSU – GİTAR DERSLERİ

ANKARA

PROFESYONEL EĞİTMENLERİMİZLE KLASİK GİTAR, ELEKTROGİTAR, BASGİTAR, AKUSTİK GİTAR DERSLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR

LİBYA CAD. 10/C-D-E KOLEJ KIZILAY

0312.432 13 08//0555.630 03 02

KLASİK GİTAR, ELEKTROGİTAR, BAS GİTAR, AKUSTİK GİTAR DERSİ ANKARA

Profesyonel veya hobi amaçlı gitar dersi almak isteyen - gençler, yetişkinler ve çocuklar için oluşturulmuş sınıflar ve özel ders imkânlarıyla Ankara'da müzik severlere hizmet vermekteyiz.

Alanlarında uzman eğitmenlerimizle işlenen gitar derslerimiz, haftada bir saat birebir - özel dersten oluşmaktadır. Çalışma gün ve saatleri öğrencilerimizin ve stüdyomuzun uygunluğuna göre programlanmaktadır.

Klasik, akustik, elektro, basgitar eğitimi veren stüdyomuz, gelişen teknikler doğrultusunda kendini yenileyen eğitim programlarıyla, geleneksel kültürle biçimlenmiş çalgı tekniklerini ve eğitim yöntemlerini, günümüz anlayış ve biçimlerine uyarlayıp - yorumlayarak günümüz müziğine ve eğitimine bakmaktadır.
Enstrüman çalabilmek için bir yaş sınırı olmadığına ve kulağın eğitilerek gelişebileceğine inanan eğitim felsefemizle her yaştan müzik sever kurslarımıza katılabilmektedir.

Ders programlarımız ve her türlü sorularınız için adres ve telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

0312.432 13 08 // 0555.630 03 02

www.ankanom.com // www.ankanom.com.tr

GİTAR DERS PROGRAMLARIMIZ

Gitar ders programımız, seçimini yaptığınız enstrümana has yapıyı tanımakla başlar. Yapı olarak benzerlikler gösterse dahi, ilk derslerimizden itibaren çalmak istediğiniz türe(Klasik, Flâmenko, Pop, Rock, Caz) ve enstrümana(Klasik Gitar, Elektro Gitar)yönelik, seçim ve eğitim metotlarımız derslerimizde yerini almaktadır.

KLASİK GİTAR DERSLERİ

Doğru tutuşun ardından boş teller üzerinde parmak ve arpej çalışmaları başlatılmaktadır. Sağ ve sol el pozisyonlarına bakılmakta aynı zamanda solfej ve teorik bilgiler verilmektedir.
Majör ve minör gamların gitar üzerinde çalınması sağlanmakta, seçtiğimiz parçalarla nüans ve yorumlama tekniklerine bakılmaktadır. Tekniği geliştirici etütlerle desteklenen derslerimiz repertuar oluşturma çalışmalarıyla devam eder.

ELEKTROGİTAR DERSLERİ

Temel el hareketleri ve pozisyonlarıyla başlayan dersler, pena kullanımı ve egzersizleriyle devam eder. Sol elde parmak açma çalışmaları yapılmakta, klavye üzerinde doğru tutuş ve düzeltme egzersizleri uygulanmaktadır.
Teorik bilgiler ve gamların öğretilmesiyle basit etütler çalışılmakta, akorlar ve çevrimleri öğretilmektedir. Ritm bilgisi ve bona çalışmaları yapılmakta, enstrüman üzerinde slide, vibrato, bending gibi teknik konular öğrenciye verilmektedir.
Pentatonik diziler, modlar, altere diziler çalışılmakta, melodi yapımı ve doğaçlama teknik olarak incelenmektedir. Bu dönemde gitaristlerin yazım ve çalış teknikleri-eserleri incelenmektedir.

BASGİTAR DERSLERİ

Temel gitar eğitimine benzer tutuş, pozisyonlar, sağ ve sol el çalışmalarıyla başlayan bas gitar derslerimiz, enstrüman üzerinde gamlar, yürüyüşler ve teorik bilginin kazandırılmasıyla devam eder.
Teknik ve ritmik egzersizler seçtiğimiz etütlerle birlikte öğrenciye kazandırılmakta, bu amaçla pratik eğitim yolları izlenmektedir. Slap, walking, ritim kalıpları gibi teknik konular, hazır alt yapılar üzerinde grup öncesi performans çalışmalarıyla desteklenmektedir.

Stüdyomuz Hakkında,

Bölge olarak şehir merkezinin kalabalığından uzak aynı zamanda şehrin merkezinde konumlanmaktayız. Sekiz adet stüdyo ve kafeden oluşan Ankanom, 300 m2 kapalı alan ve 80m2 bahçe alanına sahiptir. Araç park yerimiz mevcuttur.
Molalarınız ve ders aralarında dünyanın seçkin kahve çekirdekleriyle hazırlanmış kahveleri bulabileceğiniz stüdyo kafemiz özel menülerimizle hizmet vermektedir.
Haftanın belirli günleri kafemizde düzenlediğimiz müzik etkinliklerinde belirli bir seviyeye gelmiş öğrencilerimiz performans sergilemekte, müzisyen dostlarımızla oluşturduğumuz gruplar sahne almaktadır.

...Günlük yaşamın stresinden arınmak, sevdiğiniz bu enstrümanların eğitimini almak ve birlikte müzik yapmanın keyfine varmak için bizi arayınız...

İletişim:

Libya Caddesi 10/C-D-E Kolej/Kızılay - ANKARA
Tel: 0312.432 13 08 //0555.630 03 02

Web :www.ankanom.com.tr
E-mail :[email protected]


Etiketler:gitar dersi ankara,gitar kursu ankara,gitar dersi,gitar kursu,gitar dersleri ankara,gitar kursları ankara,gitar dersleri,gitar kursları,ankarada gitar eğitimi,gitar eğitimi ankaraankarada gitar eğitimi, gitar dersi, gitar dersi ankara, gitar dersleri, gitar dersleri ankara, gitar eğitimi ankara, gitar kursları, gitar kursları ankara, gitar kursu, gitar kursu ankaragitar dersi ankara,gitar kursu ankara,gitar dersi,gitar kursu,gitar dersleri ankara,gitar kursları ankara,gitar dersleri,gitar kursları,ankarada gitar eğitimi,gitar eğitimi ankara,elektro gitar dersi,elektro gitar dersi ankara,elektro gitar kursu,elektro gitar kursu ankara,elektro gitar dersleri,elektro gitar kursları,elektro gitar eğitimi,elektro gitar dersi,elektro gitar dersi ankara,elektro gitar kursu,elektro gitar kursu ankara,elektro gitar dersleri,elektro gitar kursları,elektro gitar eğitimi,ankarada gitar dersi, ankarada gitar eğitimi, ankarada gitar kursu, elektro gitar dersi, gitar dersi, gitar dersi ankara, gitar eğitimi, gitar kursu, gitar kursu ankara, klasik gitar dersi,bas gitar dersi ankara,bas gitar kursu ankara,bas gitar dersi,bas gitar kursu,bas gitar dersleri ankara,bas gitar kursları ankara,bas gitar dersleri,bas gitar kursları,ankarada bas gitar eğitimi,Bas Gitar Dersi,Bas Gitar Kursu,Kontrbas Dersi,Kontrbas Kursu,Kontrbas Eğitimi,Ankara,ankarada bas gitar dersi, ankarada bas gitar dersleri, ankarada bas gitar kursu, bas gitar dersi, bas gitar dersleri, bas gitar dersleri ankara, bas gitar kursları ankara, bas gitar kursu,ankarada klasik gitar desi, ankarada klasik gitar eğitimi, ankarada klasik gitar kursu, klasik gitar dersi, klasik gitar dersi ankara, klasik gitar eğitimi, klasik gitar kursu,akustik gitar dersi, akustik gitar kursu, ankarada akustik gitar dersi, ankarada akustik gitar kursu, elektro gitar dersi, elektro gitar kursu,flamenko gitar dersi,flamenko gitar dersi ankara,ankarada flamenko gitar dersi,kursu,flamenko gitar kursu ankara
Ankanom
Ankanom Studyo
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
35 Ankara 30 Temmuz 2015 25 Ağustos 2016 14:37 14

Eğitim Önerileri

Elektro/Akustik Gitar Dersi (Yüz yüze veya Online)

Ders veren: Elektro gitar
Selamlar arkadaşlar, elektrik veya akustik gitar eğitimimiz temel olarak enstrumanı tanıma ve temel …
ugssizofren
İlana git

2 gün önce

Ankara Gitar Dersi/Elektro Gitar-Akustik Gitar

Ders veren: Elektro gitar
Müzik eğitimime 15 yaşında klasik gitar eğitimiyle başladım.Değerli hocalardan gitar ve armoni dersl…
Can Ünlü
İlana git

4 gün önce

Her Yaş ve Seviye İçin Birebir Gitar Dersi

Ders veren: Elektro gitar
İstanbul’da çeşitli kurslarda gitar (klasik, elektro, akustik) özel dersleri veriyorum. 14 senel…
BRKOZ
İlana git

7 gün önce

Gitar Dersi

Ders veren: Elektro gitar
Ankara'daki stüdyomda klasik, akustik ve elektrik gitar dersi vermekteyim. Saatlik ücreti 600 TL olu…
Barış_Yerli
İlana git

10 gün önce

GİTAR Dersi Online ve İstanbul

Ders veren: Elektro gitar
Merhaba klasik,akustik ya da elektro gitar dersi veriyorum. İzmir'den İstanbul'a 2017'de yerleştim. …
GGecgell
İlana git

2 ay önce