Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NEŞET RUACAN BAND / KONUK : NEDİM NALBANTOĞLU

15 Mart 2013 Cuma 23:00
Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Türkiye caz sahnesinin virtüöz ismi Neşet Ruacan, kendi adını taşıyan grubu "Neşet Ruacan Band" ile MART ayı boyunca her Cuma saat 22:00'de Living Room'da cazseverlerle buluşacak.

Ruacan'ın yanı sıra davulda Deniz Dündar, bas gitarda Deniz Kançelik ve vokalde Evrim Özşuca'dan oluşan gruba, her hafta farklı bir konuk sanatçı eşlik edecek.

Neşet Ruacan Band 15 Mart'ta kemanında usta Nedim Nalbantoğlu'nu ağırlayacak.

NEDİM NALBANTOĞLU – 15 MART Cuma
Fransa'da kemanı konuşturan adam olarak tanınan Nalbantoğlu, dünyanın en büyük kemancılarından sayılan Yehudi Mehunin'in Sorbonne Üniversitesi'nde düzenlenen 80. yaş gününe davet edildi ve gecenin sonunda ünlü kemancı Grapelli'nin özel isteği üzerine davetlilere bir dinleti sundu. Jazz Müzik, Klasik Müzik, Türk Müziği, Hint Müziği ve Balkan Müziği'nde kemanını kusursuzca dinleyicileriyle paylaşan Nedim Nalbantoğlu, Fransa'da Popüler ve Geleneksel Sanatlar Müzesinde vermiş olduğu konserle bir Türk müzisyeni olarak müze tarihine kaydedildi.
Ünü Fransa sınırlarını aşınca, 2003 yılında Londra'da Queenn Elizabeth Konser Salonu'na özel olarak davet edilerek bir konser verdi. Fransa, Almanya, Martinik, İsveç, Estonya, Belçika, Portekiz, İspanya, Japonya, İtalya ve Fas gibi birçok ülkede konserler veren Nalbantoğlu, çeşitli ülkelerde 25'in üzerinde albüm çalışmasında bulundu. Nedim Nalbantoğlu, Neşet Ruacan Band'e benzersiz keman performansı ile eşlik edecek.

Yorumlar

Aynı gece