Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tolga Akyıldız & Özge Tığlı ile AÇIK SAHNE & POPÇU DÜKKANI

15 Mart 2013 Cuma 22:30
Yaptığı Popvirüs partileriyle adından söz ettiren ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, yepyeni bir konsept ile karşınızda... Her parçaya eşlik edeceğiniz ve yerinizde duramayacağınız bu gecede DJ kabininde kendisine Özge Tığlı da eşlik edecek. Popçu Dükkanı dışında gece boyunca sürecek AÇIK SAHNE performansları size eğlence ve rock'n roll vaad ediyor, tabii sürprizlere de hazırlıklı olmak lazım. İlk albümleriyle göz dolduran birçok müzisyenin yanı sıra hepimizin hayran olduğu ünlü müzisyenlerin de akustik performans ve düetleriyle sahne alacağı AÇIK SAHNE'yi izlerken orada olmayan arkadaşlarınız için üzüleceksiniz.

Tolga Akyıldız'ın 11 Mart tarihli köşe yazısından:

"Geçenlerde uzun zamandır gerçekleştirmeyi ve sürdürmeyi planladığım bir toplaşmayı hayata geçirdim. Aklımdaki fikir şöyle bir şeydi. Müzikle haşır neşir gazeteciler olarak yazıyoruz çiziyoruz; müzik sektörünün kaotik ortamında ilk albümlerini çıkaran grupları elimizden geldiğince tanıtmaya, anlatmaya çalışıyoruz. Bu grupların büyük çoğunluğu bir konser yapmakta zorlanıyor. Sahneye; doğru bir kitlenin önüne çıksalar, kendilerini daha iyi ifade edecekler ancak olmuyor, olamıyor. Ben ne yapabilirim diye düşündüm; "Açık Sahne" fikri böyle doğdu.
İlkini 15 Mart Cuma günü Ghetto İstanbul'da gerçekleştireceğimiz etkinlikte Eskici, Biz, Kung Fu, Sekerse Tehlike, Frapan, Gökcan Sanlıman, Pijama, Korkuluk, Discotheque, gibi birçok yeni ve albümlü müzisyenin performanslarının yanı sıra Hayko, Redd'den Doğan Duru, Aydilge, Melis Danişmend, Kargo, Sarp, Kaçak, Mavi, Çiğdem Erken, Ogün Sanlısoy, Erdem Yener, Koray Candemir, Ceza, Aylin Aslım, Ayşe Saran, Mabel Matiz, Keremcem, Atiye, Gökçe, Can Gox, Cem Özkan, Güntaç Özdemir, Ayça Varlıer, Yunus Günçe ve bir dolu sürpriz isim de o gece orada olmayı planlıyor. Çoğunluğu akustik performans ve düetlerle Açık Sahne'yi şenlendirecekler…
Gecenin bir bölümünde de ben ve Özge Tığlı 70'ler, 80'ler ve 90'ların pop ve rock şarkılarından kafamıza göre çalacağımız 'Popçu Dükkanı'mızda geceye katkıda bulunuyor olacağız…"

Tolga Akyıldız is going to perform a rhythmic and energetic DJ set with lots of old school and new pop&rock songs. We will be dancing all night long, come and join the fun and be ready for the suprises.

Fiyat/Admission: 20 TL

Yorumlar

Aynı gece