Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Radio Oxi-gen Night : Horse Meat Disco

30 Mart 2013 Cumartesi 22:00
Horse Meat Disco'dan Jim Stanton & James Hillard İle Disco Rüzgarına Hazır Olun!

Dünyanın önde gelen İngiliz DJ oluşumu Horse Meat Disco, Jim Stanton ve James Hillard ile 70'lerin ve 80'lerin rüzgarını 30 Mart'ta Radio Oxi-gen'in katkılarıyla The Hall'a getirmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık on yıldır varolan ve en eğlenceli disko seçkileriyle adından sık sık bahsettiren DJ oluşumu Horse Meat Disco, Lonra, Berlin ve Lizbon'da çeşitli kulüplerde resident DJ'lik yapıyor. Şimdiye kadar James Murphy, Louie Austen, Tim Sweeney, Dimitri from Paris, Prins Thomas ve daha nice ünlü müzisyenin de dahil olduğu bu çılgın proje punk funk, italo, disco ve electro müziği kendi potasında eriterek her seferinde dans pistini doldurmayı başarıyor. DFA plak şirketi ile Avustralya'da yaptığı turne ve Glastonbury, Bestival ve Lovebox gibi dünyaca ünlü festivallerde eğlendirdiği binlerce müziksever ile rüştünü ispatlamış olan Horse Meat Disco, K7 plak şirketinden başarılı compilation serileri de yayınladı.

Gözde partilerin vazgeçilmez ismi olan Horse Meat Disco'dan Jim Stanton ve James Hillard ile disco'ya doymak için 30 Mart'ta The Hall'da olun!


Warm up & after party: Doğan Aktay & Altan Balgır

Kapı açılış: 22:00

Biletler: 30 TL

Biletler Biletix'te.

www.thehallistanbul.com
Tel: (0212) 244 87 37
info@thehallistanbul.com
www.facebook.com/thehallistanbul
www.twitter.com/thehallevents

Yorumlar

Aynı gece