Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

#C2CISTONIGHT

30 Mart 2013 Cumartesi 23:00
Avrupa'nın önemli müzik ve çağdaş sanat festivallerinden Club to Club, dünyanın kültür başkentlerinden birisi olan Torino'dan yola çıkıyor ve bir diğer kültür merkezine, İstanbul'a geliyor.

#C2CISTONIGHT, Müzikseverleri Tek Bir Bilet İle Gezegenler Arası Yolculuğa Davet Ediyor!

#C2CISTONIGHT, konsepti ile İstiklal Caddesi'ni Samanyolu'na dönüştürecek festival, herkesi, güneş sistemindeki gezegenleri temsilen seçilen 8 mekanda eş zamanlı gerçekleşecek birbirinden farklı performansları izlemeye davet ediyor.

İstiklal Caddesi'nde ilk kez aynı anda 8 farklı mekanı kapsayan bir etkinlik olma özelliğini taşıyan festival, İstanbullu müzik dinleyicilerinin nabzını aynı ritimle attırmaya hazırlanıyor. Club to Club İstanbul bu seneki güneş sistemi temasının ilhamını hiç durmayan ve sürekli devinim haline ışıldayan İstiklal Caddesi'nden alıyor.

Club to Club İstanbul

12 yıllık bir tarihe sahip olan festival, Torino'da özellikle sıradışı mekanları, tarihi yapıları mesken ediniyor. Club to Club İstanbul ise, şehrin en işlek bölgesi olan İstiklal Caddesi'nde kulüp kültürünün nabzını tutan sekiz mekana yayılıyor. Bu mekanlardan kimileri yıllardır biriktirilen deneyime sahip, kimileri ise daha yeni, fakat hepsi kendilerine has sahnelerini ve kitlelerini oluşturmuş mekanlar. Club to Club İstanbul, bütün bu mekanları kapsayarak değişik zevklere sahip müzikseverlere aynı anda hitap etmeyi amaçlıyor.

İstiklal Caddesi'nin ışıkları hiç sönmüyor, geceleri dahi parıldıyor, tıpkı uzayın karanlığında bir galaksi gibi görünüyor. Club to Club İstanbul bu seneki güneş sistemi temasının ilhamını işte bu hiç durmayan, sürekli devinim haline ışıldayan bu caddeden alıyor. Sekiz mekanın her biri, bir gezegeni temsil ediyor. Katılımcılarına tek bir bilet ve etkinlik haritasıyla "uzayda yolculuğa" davet eden, "kulüpten kulübe" gezinme, farklı mekanları ve elektronik müziğin dokunduğu tüm alanları ziyaret etme imkanı sağlayan bu festival, şehir kadar hareketli, değişken ve çeşitli bir etkinlik olma amacıyla gerçekleştiriliyor.


A:RA

Francesco Fantini, born in Savona in 1988, afer studying electric bass and double bass, has dedicated himself totally to electronic and electro-acoustic music, before meeting in Torino same-age musician Utku Tavil, with whom he starts a collaboration followed by a packed live schedule and by March 2010's release of "Utku Tavil / Francesco Fantini - Backwards / Forwards". With Utku and film director Carlos Casas, Francesco formed the "Zeitgeist" trio and multimedia project for Club To Club Istanbul. He's currently working on the release of his first EP, titled "Paper and Cherries".

Francesco Fatini, 1988 yılında Savona'da doğdu, elektro bas ve kontrbas eğitimi aldıktan sonra kendini tamamen elektronik ve elektro-akustik müziğe adadı, ardındanTorino'da akranı Utku Tavil ile tanıştı. ikilinin işbirliğinden bir dizi canlı performans ve 2010 yılında yayınlanan "Utku Tavil / Francesco Fantini - Backwards / Forwards" albümü ortaya çıktı. Francesco, Utku ve film yönetmeni Carlos Casas ile birlikte "Zeitgeist" üçlüsünü oluşturdu ve Club to Club İstanbul için bir multimedia projesi gerçekleştirdi. Son zamanlarda "Paper and Cherries" adındaki ilk EP'si üzerine çalışıyor.



GANTZ

"Every so often a producer comes through and changes the game a little; crafting new dimensions and sonic pathways within sounds that leave them operating in a league of their own when it comes to originality. For many within Dubstep circles, from DJs and producers to the listeners and heads on the dancefloor at the receiving end of his sub-driven beats, Gantz is that breath of fresh air with the inherent creative instinct to deviate from the same played-out formulas and boilerplates. Meticulously assembling tracks from his lab in Istanbul, Gantz gains heightened prominence with each release.

Gantz - No Faith / Catalyst (Box Clever 2012)
Gantz - Enso / Siyam (Innamind Recordings 2013)
J.Robinson & Gantz - The Maasai / Misread (Soundman Chronicles 2013)"

Sık sık bir prodüktör gelir ve seslerin arasında sonik patikalar ve yeni boyutlar yaratıp özgün olma konusunda kendi liglerinde kendi işlerini görmelerine de izin vererek oyunu bir parça değiştirir. DJ'lerden prodüktörlere, dinleyicilerden, onun alttan alta insanı yükselten beat'leriyle dans eden pist ahalisine kadar, dubstep ortamlarındaki pek çok kişi için Gantz, onu modası geçmiş formüllerden ve basmakalıp fikirlerden ayıran doğuştan gelen yeteneğiyle taze bir soluk. İstanbul'daki laboratuarında özenle bir araya gelen parçalarını her yayınladığından parlak bir çıkış yapıyor.

Gantz - No Faith / Catalyst (Box Clever 2012)
Gantz - Enso / Siyam (Innamind Recordings 2013)
J.Robinson & Gantz - The Maasai / Misread (Soundman Chronicles 2013)"



Dj Archetype & Tetracidrone

Dj Archetype aka Salih Topuz, Braindance / Acid tarzlarinda hazirladigi setlerini ilk olarak insanoglunun ve Dunya Ana'nin uyanmasina adamistir. Bir cesit zihin egzersizi ya da ayak basparmaginizi farketme hissi gibidir. Her dus almaya girdiginizde dus almanin ne kadar guzel bir sey oldugunu tekrar hatirlamaniza benzer. Kalbinize dokunur. Ahlaksizdir, estetiktir. Anne sevgisi gibidir ama baglarini kesmistir. Bir cesit, varolusa uyanmak icin uzerinize konmus baloncuk gibidir. Sizi sever, karsilik beklemez.


DJ ARCHETYPE - BRAINDANCE - (SITDOWNANDANCE)
www.soundcloud.com/salihtopuz
www.facebook.com/groups/sitdownandance/


Asil adi Dogukan Acar olan Tetracidrone varolusun sularinda surf yapma aski ile kendini doganin tam icine atti. Kosulsuz sevgi ile evrenin andaki kusursuz dansinin tadina bakti ve bunu iliklerine kadar hissederek muzikte kullandi.
Ates elementini ruhunda tasiyan Tetracidrone, adini evrende atesi simgeleyen Tetrahedrondan almaktadir
Butunlugun kalbine dokundugu o buyulu sarkilarla cesitli mixtapeler kaydederek besleyici kapilar acmaya calisti bunun basarisi ona yurudugu yolun gucunu ispatladi.
Tetracidrone insanoglunu zamanin otesine cekmek istiyor ve bu sularda sekenleri dans etmeye davet ediyor.


TETRACIDRONE - BRAINDANCE - (SITDOWNANDANCE)
www.soundcloud.com/tetracidrone
www.facebook.com/groups/sitdownandance/

Yorumlar

Aynı gece