Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bromance Records Night // Brodinski + Louisahhh

4 Mayıs 2013 Cumartesi 22:00
Son yıllarda yayınladığı EP'ler ile elektro müzik dünyasının en heyecan verici isimlerinden biri olarak adından bahsettiren Fransız DJ ve prodüktör Brodinski, plak şirketi Bromance Records Night çerçevesinde 4 Mayıs'ta The Hall'da olacak.

Tutkulu bir şekilde yarattığı müziğin etkisiyle her zaman prodüktörlük ve plak şirketi sahipliğinden sıyrılıp DJ'lik kimliğini ön plana çıkaran Fransız Brodinski, 2007'deki müthiş single'ı "Bad runner"dan bu yana dünyaca ünlü kulüplerde ve festivallerde sahne almış bir isim. Başta Erol Alkan olmak üzere A Trak ve Busy P'nin de destek verdiği Brodinski, techno ve house müziği en iyi şekilde harmanlayarak kısa zamanda büyük bir kitleye seslenmeyi başardı.
Çeşitli sanatçılarla çalışmayı kariyerinin odak noktası haline getiren başarılı DJ, Bromance plak şirketini kurarak hem yeni yeteneklerle hem de elektro müzik dünyasında rüştünü ıspatlamış isimlerle işbirliği yaptı. Klaxons, Scissor Sisters, Justice, Miike Snow, Tiga, Peaches, DJ Mehdi gibi sayısız ismin parçasını remixleyen Brodinski yeni isimlere verdiği destekle de adından söz ettiriyor.

Daha önce Bromance Records çerçevesinde birlikte çalıştığı, "Let the beat control your body" ve "Nobody rules the streets" adlı parçalarıyla tanınan Amerikalı DJ Louisahh ile birlikte sahne alacak olan Brodinski'yi 4 Mayıs'ta The Hall'da izleme fırsatını kaçırmayın!


Warm up & after party: Aslı Köse

Kapı açılış: 22:00

Biletler: 30 TL

Biletler Biletix'te.

Yorumlar

Aynı gece