Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Genjah ( Dj Set) / Naranjaman ( Dj Set) / Matruska / Come Again

4 Mayıs 2013 Cumartesi 22:00
GENJAH (DJ SET)

2007 yılında Çanakkale'de başladığı regaae, dub selektörlüğü kariyerini şu sıra Nayah'da resident Dj olarak sürdüren GenJah aynı zamanda perşembe geceleri Radio Babylon'da "Rasta Takin Ova" programını hazırlıyor.

www.mixcloud.com/genjah/

NARANJAMAN (DJ SET)

Setlerinde çoğunlukla oldschool sound'lara yer veren Naranjaman, aktif müzik hayatına 2006 yılında, Nayah Music club'da selekta olarak başladı. 2010 yılında, SAE'de Audio Engineering eğitimi gördü ve bitirme tezini Dub müzikte mix teknikleri üzerine yazdı. Akademiye devam ederken eşzamanlı olarak Nayah Music Club'da sound master'lık yapmaya başladı. Halen, Beton Orman, Nayah Sound System, Sirenfest gibi festival ve projelerde ses sorumlusu olarak, çeşitli müzik projelerinde dub engineer olarak görev almaya devam ediyor. Gönüllü bir oluşum olan Reggaezine Mag'de editörlüğünün yanı sıra, günlük haberler ve makaleler yayınlayan Naranjaman, aynı zamanda post prodüksiyon sektöründe sound designer olarak çalışmaktadır.

MATRUSKA

KORHAN SOYDAN: GİTAR & VOKAL
ÖNDER IŞKIN: BASS & B.VOKAL
ZEYNEP KUYUMCU: TROMPET, B.VOKAL
ARDA ERBOZ: TROMBON
GÖKHAN PAKER: SAKSOFON, KLAVYE
MEHMET LEVENT: DAVUL

www.facebook.com/Matruskadubreggae
www.myspace.com/matruskadubreggae

COME AGAIN

Come Again müziğini modernize etmek kaygısı taşımadan bilindik ska, reggae, dub formlarını icra ederken, reggae'nin özüne, köklere yaptığı yolculukta öğrendiklerini, bu kültürü bilen bilmeyen herkesle konserlerinde paylaşıp, pozitif titreşimlerini yaymaya devam ediyor. Peyote orta katta Come Again performası öncesi ön grup olarak Matruska sahneye çıkıyor. Kapıların 22:00 de açılacağı etkinlikte giriş ücreti kapıda 10 YTL olacak. Gecenin DJ/Selector 'leri dub ve reggae setleri ile Naranjaman ve Selekta GenJah.

GÖKÇE B. MÖKÜKCÜ: VOKAL
MEHMET DAS: DAVUL
CAN AYDEMİR: BASS
ONUR TEKİNALP: KLAVYE
GÜRHAN ÖĞÜTÜCÜ: GİTAR
KELLY TODD BREWER: VOKAL, GİTAR,TROMPET

www.facebook.com/comeagainrootsndub
soundcloud.com/comeagainrootsndub

Yorumlar

Aynı gece