Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Hot Creations European Tour: Miguel Campbell & Richy Ahmed

13 Aralık 2013 Cuma 23:30
HOT CREATIONS EUROPEAN TOUR...
MIGUEL CAMPBELL
RICHY AHMED
BATUR

13 Aralık 2013, Cuma
indigo Istanbul
23:30

2011 yılında Hot Creations'dan çıkardığı ve yakın geçmişin en beğenilen parçaları arasına giren "Something Special" ile satış rekorları kıran Miguel Campbell, fazlasıyla seksi müziğini Istanbul'a taşımak için indigo'ya geliyor!

90'ların başındaki house müzikten etkilenerek DJ'liğe başlayan Campbell, ortağıyla birlikte HCB ismi altında prodüksiyonlara başladı. 2006 yılında kendi plak şirketi Outcross'u kuran Campbell, burada "Talking Box", "I Can Fly" ve "Don't Cry" gibi hit parçalara imzasını attı. Miguel Campbell, house müziğin favori plak şirketlerinden Hot Creations'ın en çok beğenilen parçalarına imzasını atarken, 2012 yılında'da "Back In Flight School" albümüyle hem plak şirketinin hem de house müzik sektörünün en genç ve önemli isimleri arasına girdi.

Imany'nin hit parçası"You Will Never Know"a Matt Hughes ile birlikte yaptığı remixle bu yazın da yine en çok dinlenen isimlerinden biri olan Miguel Campbell, 13 Aralık 2013 Cuma gecesi, Istanbullu müzikseverleri dans ettirmek için indigo'da!

Yorumlar

Aynı gece