Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Happy Birthday burusvilis | Roxy | 131213

13 Aralık 2013 Cuma 22:00
Evlenilecek değil eğlenilecek adam burusvilis, doğumgününü 20. yılını kutlayan Roxy'de kutluyor (mekandan yaşlı olduğu için yaşını söylemek istemedi)

Where is the party, when is the party? konseptiyle gerçekleşecek gecede davetliler arasında sosyal medyanın öne çıkan bir çok isminin yanı sıra sürpriz isimler de var. Sahnede rock müziğin önemli isimlerinden Vega'yı ağırlayacak olan burusvilis, diğer parti konseptlerinde olduğu gibi birkaç şarkı ile sahnede de olacak.

burusvilis kimdir?


1976 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokulu çeşitli kaprisler yaparak 3 ayrı şehirde okudu. Evet yani babası memurdu. Afyon'da liseyi bitirdikten sonra hem uzun saçlarla rahat gezebilmek hem de üniversite okumak için Eskişehir'e gitti. Osmangazi Üniversitesi matematik bölümünde okurken çan eğrisine takılarak okuldan atıldı. Bir süre çeşitli mekanlarda müzisyenlik yaptıktan sonra Eskişehir'den Bodrum'a giderek orada çalışmaya başladı. Daha sonra sesinin kötü olduğunu ve iyi gitar da çalamadığını fark edip müziği bıraktı ve Gökova-Akyaka'ya gidip babasının işlettiği otelde ona yardımcı oldu. 2006 yılının sonlarında İstanbul'a tatil için gelip Creavidi film şirketinde işe başladı. 6 yıl burada çalışarak ses kayıt ve dizayn işleri yaptı. Bu süreçte Twitter'da hesap açtı ve popüler bir kullanıcı oldu, bir süre Habertürk Blog yazarlığı yaptı. Halen hafta içi her sabah Power fm'de Power Morning Team'in bir parçasıdır. Ayrıca Catcheer adlı mobil uygulamanın editörlüğünü yapan burusvilis evsiz ve bir kız abisidir.

Giriş 30 TL (1 Carlsberg dahil)

Yorumlar

Aynı gece