Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

PUMA presents: Eats Everything (Dirtybird, Futureboogie, Pets, UK)

20 Aralık 2013 Cuma 23:30
EATS EVERYTHING (Dirtybird, Futureboogie, Pets, UK)
ALICAN (Get Physical, TR)
O.BEE (NewSpeak, TR)

Dans müzik tarihini göz önünde bulunduracak olursak sadece birkaç prodüktör, Eats Everything kadar hızlı ve büyük bir etki yaratmıştır elektronik müzik sahnesinde. Eats Everything ya da nüfus kağıdında yazan şekliyle Bristolian Daniel Pearce, ne kadar öngörülü olduğunu kanıtlarcasına birkaç ay içerisinde yeni bir genre yarattı diyebiliriz.

Onun arkasında durduğu House müzik, underground olmakla kalmayıp, klasik house, UK bass, Detroit Techno ve vahşi rave elementlerini birleştirip ortaya inanılması güç bir şey çıkardı. Eats Everything, Randy Crawford'dan Ray Charles'a; Murk'den MK'e kadar çok geniş bir yelpazeden ilham alarak yoluna devam etti.

Jagged Edge ve Entrance Song şarkılarından ismini hatırlayacağınız Eats Everything, Puma sponsorluğunda NewSpeak organizasyonuyla size unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Dünya'nın en önemli elektronik müzik sitelerinden Resident Advisor kullanıcıları tarafından 2013'ün en iyi DJ'leri sıralamasında 11. olarak büyük bir başarıya imza atan house müzik dahisi Eats Everything'i dinlemek istiyorsanız 20 Aralık Cuma gecesi indigo'da olmanız yeterli.

Bu event yine para, şöhret, illuminati ve drama üzerine kurulmuştur. Beklentilerinizi bir kez daha vestiyere bırakınız.

Yorumlar

Aynı gece