Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

FAKAP / THE AWAY DAYS

20 Aralık 2013 Cuma 23:00
FAKAP

İstanbul'dan indie-prog.
Müzikal permütasyonlar ve çeşitli enstrumanlarla, 2011′den beri.

facebook.com/fakapband

THE AWAY DAYS

Oğuzcan Özen ve Sezer Koç tarafından 2011 yılında kurulan indie-rock grubu The Away Days Türkiye'de Babylon, Nublu, Ghetto, Hayal Kahvesi, Peyote gibi mekanlarda, üniversite şenlikleri ve Efes Pilsen One Love Festival gibi festivallerde verdikleri konserlerle ünlendiler. 2012 yılında yayınladıkları How Did It All Start adlı EP'leri ve Galaxies adlı video klipleriyle kendilerine geniş bir izleyici kitlesi edindiler.

Mart ayında Amerika'nın Austin kendinde gerçekleşen South by Southwest festivalinde müzikicinefes sponsorluğunda iki konser verip aralarında The Guardian'ın da bulunduğu yabancı basının ilgisini çekip Mayıs ayında gerçekleştirdikleri The Great Escape festivalinin de dahil olduğu iki haftalık İngiltere turnesinden de başarıyla döndüler.

İptal olmasaydı Haziran ayında Efes Pilsen One Love Festival'da Ana Sahne'de Foals, The Vaccines ve Blur gibi İngiltere'nin önemli müzik gruplarının açılışını yapacaklardı. Bu konser gerçekleşmedi ama The Away Days köklü müzik dergisi NME'ye Gezi olayları ile ilgili verdiği röportajla adından söz ettirmeyi başardı.

www.theawaydays.com

Yorumlar

Aynı gece