Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• duman-hayel • 28 Mayıs 2007 15:48 • #344155
    bencede! burda rüzgardan cok fazla enerji kazaniliyor bende farkindayim.
    ve benimde artik icimden türkiyede devrim yapmak geliyor birisi biseyler degistirmeli artik diye düsünüyorum.
    arkadaslar devrim yapmaya karar verirsem destekliyip sizde bana katilirmisiniz??
  • KaranLık-göLge • 28 Mayıs 2007 19:11 • #344221
    abicim senin takıLdığın yerden ben konuyu eLe aLiyim hemen Türkiye'nin en fazLa rüzgar aLan yeri değiL yerLeri diyeyim ÇanakkaLe ve Amasya şehirLeridir ve yakın zamanLarda Amasya kentine nükLeer santraL kuruLması söz konusu abime aynen katıLıyorum ALmanya eLektrik enerjisini rüzgardan Yunanistan Amerika Rusya vs uranyumdan ve bizde ne yazıkki uranyum bakımından da rüzgar aLımı bakımındanda dünya çapında en üst sıraLarda yer aLan üLke oLamıza rağmen haLa hidro yoLuyLa eLektrik eLde etmeye çabaLıyoruz .. hayeL sen bi devrim yapmak iste mantıkLı oLsun biz her zaman yanındayız ;)
  • duman-hayel • 28 Mayıs 2007 20:24 • #344236
    tesekkür ederim gölgem..
    bence türkiyenin basina erdogandan daha akilli ve mantikli hareket eden,
    türkiyenin gercek gücünün farkinda olan ve bu gücü kullanabilen,
    biraz atatürkcü birazda komünist olan,
    abd'ile isbirligi yapmayan,
    baska ülkelerden yardim istemeyecek kadar gururlu ve türkiyenin baska ülkelere ihtiyaci olmadiginin farkinda olan, avrupa birliginin kapisinda beklemeyipte tüm birliklerin türkiye etrafinda pervane olmasini saglayabilen (zamaninda atatürkünde yaptigi gibi..)
    bir adam lazim iste.
    bu kim bilmiyorum ama erdoganin olmadigi belli.
    gerci ben türkiyenin siyasetinden pek birsey bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz tabii
    ama bu benim görüslerim
  • KaranLık-göLge • 28 Mayıs 2007 20:36 • #344242
    çoğu görüşün doğru tabi ki de ama istersen bu konuyu kapayaLım yoksa bekçi koLoniyi kapiyicak çünkü garaj kuraLLarına aykırı bi konu sanırım yani yanLış hatırLamıyorsam öyLeydi
  • duman-hayel • 28 Mayıs 2007 21:08 • #344252
    haklisin tamam susiyim ben :-§
  • Shut Up • 28 Mayıs 2007 21:13 • #344255
    evet, siyasetle ilgili yazılar Garaj'ın konusunun dışına çıkıyor. Bekçiyle arayı açmayalım :) Gerçi Uğur'la çok iyi anlaşır bekçi eheh
  • duman-hayel • 28 Mayıs 2007 21:20 • #344257
    peki biz o zaman geri müzige ve tembellige gecelim
    tembellik diyince aklima geldi, benim ingilizce ögretmenim ablalarimla (iki tane ablam var) iyi arkadastir.
    ve bunlar birbirini gecenlerde görmüsler ve ingilizce ögretmenim onlara benim aslinda akilli ama tembel bir ögrenci oldugumu söylemis.
    ingilizcede 2'im var ama bukadar tembel olmayipta biraz calissaymisim 1 alabilirmisim.
    (burda en iyi not 1 ve en kötüsü 6)
    peh peh peh, kadin bana resmen tembel demis rakdaslar yaaa :-$
  • Shut Up • 28 Mayıs 2007 21:25 • #344259
    Tembeliz, gururluyuz deseydin :) gerçi söylediğine göre hiç de tembel değilmişsin ya neyse :)

bu arada duyuru niteliğinde birşey söylemek istiyorum İstanbul'da olan arkadaşlar için;
    8 Haziran Cuma günü Taksim Bronx'ta sahnedeyiz. Saat şu an tam olarak belli değil ama gelişmelerle karşınızda olucam eheh bekleriz herkesi :)
  • duman-hayel • 28 Mayıs 2007 21:28 • #344260
    tabii ya ucaga atlayip gelirim :-P
    tembelim tembel, calismak istemiyorum ve calismiyorum.
    ben ikiylede yetinirim bire ihtiyacim yok hem mütevazide olmak gerek hic bir zaman bir alcam diye calismadim hep aldigim notla mutlu olmayi basardim. ya da basaramadim bilmiyorum..
  • Shut Up • 28 Mayıs 2007 21:32 • #344263
    aldığın notla mutlu ol zaten, hani şu 4 alıp da 5 alamayan (sizin oraya uyarlamak gerekirse 2 alıp da 1 alamayan) ve bunun sonucunda böhüü böhüü diye ağlayanlara acayip derecede uyuz oluyorum. zaten yeterli de yani, abartmaya gerek yok dimi :)