-
bencede hak veriyorum sana
bizim sinifta olmustu bikac kere kizlarin agladiklari..
gülesim geldi ama birisi aglarken gülünmez dimi
-
sanirim bu koloniyi sadec karanlik-gölge, sen, ben ve -5gap- ayakta tutuyoruz :-$
millet nerdesiniz??
-
benim gülmekten çok üzerlerine atlayıp boğmak geliyordu içimden. ya bu kadar saçma bir şey olamaz ki yani. bir de şöyle yapanlar var ya, ya işte 4'ü 5 yaparsanız takdir alıcam falan derler (gerçi bu senin olduğun yerde var mı bilemem, bu arada hangi ülkedesin?) ben öyle diyerek derslerinin yarısından çoğunu 5 yapan bir kız tanıyorum. sürekli ağlayıp not isterdi. uyuz insan tipi işte...
-
aslında eskiden başka birçok kişi de vardı ama herkes dağıldı. 1 sene öncesinde çok çok fazla insan gelirdi :)
-
bizde takdir yok
ben almanyadanim
ama evet bizdede var herseyden önce KIZ ögrenciler ögretmenden iyi not dilenen..
dövesim gelir onlari ama diyorumki yaziktir birak dilensinler..
-
yaptıkları çok saçma gerçekten ve benim dediğim kız okul birincisi olmuştu bu sayede. bu kadar not dilenirsen okul birincisi de olabiliyorsun yani... zaten bu yüzden lise bitirenlerin bir çoğu hiç birşey öğrenmeden mezun oluyorlar. çarpık eğitim sistemi işte...
-
sonunda basardim arkadaslar :-P
artik ingilizce ögretmenim benim icin l.g. kisaltmasini kullaniyor
demek oluyorki lazy girl, tembel kiz :-P
-
$imdik iskendeR oLcaktı bi güzeL ........!
oyy.. off ..
-
ya off canimi cektirmesen ya
3 yildir yemedim allahim nedir bu benim cektigim ya???
-
pınaRRRRRRRRRRRRR kasınma :D benimde canımı çektiriyosun bak sonra sana gönderttiririm ona göRe!