-
arkadas haberin yok ölüyorum didiya
sen gelirken ben gidiyorum türkünün devamidir
biraz müzik dinle uleeen
-
ooo gene herkes gitmiş ben gelene kadar :) neyse ben de gidem o zaman..
-
hööödööö ben burdayim ama beni kimse adamdan saymiyor gene grrr
-
sen kimsin?
-
hayel
sen kimsin??
bu ne tanisma seyi gibi oldu dur birde yasini soruyim
kac yasindasin?
-
caLı$tım ve geLdim 8)
büyük adam oLucam ben kaRar veRdim =P
cok pis gaz geLdim =P
hayRet haLiye neReye gittin,yoksun :D
-
büyük adam ol tabe yaa:D kısıım bildiğim gibi değil..bugün o kadar çok iş yaptım ki kendime şaşıyorum ve arkadaşlar üzülerek sormak istiyorum;bu kadar çok iş yapmış olmak benim tembelliğime bi leke midir? yoksa ben artık tembel değil miyim??!!! :D :D yorumlarınızı bekliyorum...
-
yav pınar bugün hiç denk gelemices galba senle:) şimdi de sen yoksun..uyu hade uyu tamam..=P
-
Hayel ne bağırıyorsun ki bacak kadar çocuğa, yazık bana, ağlarım hehe türküymüş demek, hmm...
Haliye ve Pınar siz bu aralar baya çalışıyorsunuz, dünya tersine mi dönüyor hehe tembel insanlar noluyor size :) ben de erken uyandım, hepsini toplarsak dünyanın sonu geliyor olabilir gerçekten :)
çalışmanız tembel olmadığınız anlamına gelmez yine de... çünkü bilinçli tembelleriz biz. yani yeri geldiğinde çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz, modern tembellik bizimki hehe tembelliğe yeni bir bakış açısı yani :) bu arada Pınar çok da fazla büyüme he :)
-
heh içim rahatladı o zaman tamam,yine tembelim yanii,oleeeyyy:D hakkat dünyanın sonu galba :) ben sadece ders çalışmadım bi sürü şey yaptım bugün..veli toplantısına bilem gittim..zuhahaa..bi sürü garip insan,yok bi çocuk diğerine mi çarpmış ne sonra da diğeri 7 kişi toplayıp o çocuğu dövmüş falan filan..daha 5. sınıf öğrencisi bunlar yaa..hala başım ağrıyoo zate..nası yorucu bi gündü :((