-
haliye kümmmmmmm
-
öyLe geceRken bi ugRayam dedim =P
yav aLiyee bi kaR$ıLa$amadık senLen haRby .. siniR oLdum =P
modeRn tembeLLik** sevdim bunu =)
hem biLincLiyiz hem de tembeLiz.. bizim amma cok özeLLigimiz vaR heRgün yeni bi tanesi ekLeniyoR ne mutLu bize (:
ben bi büyüyem de ondan sonRa bakaRız daha cok büyüyem mi büyümeyem mi diye =P
-
ablalık görevlerini de yerine getirdin demek hehehe çocuklar birbirini döver öyle, çocuk işte :) deliler için kendi haline bırak derler ya, çocuklar da bir nevi deli işte, büyüyünce düzeliyorlar.. yani çoğu düzeliyor.. benim gibi deli kalanlar da oluyor tabii :)
Pınar tabii bir sürü özellik var bizde, say say bitmez.. yeri geldikçe söylüyoruz işte :) neyse, sen büyü bakalım.. ama yine de fazla büyüme derim ben :)
Hayel; Haliye disprosyum_08 oluyor. arkadaşlar duman-hayel de şekil a'da görüldüğü üzere Hayel oluyor :) tanışın, kaynaşın :)
-
hööödööööööö yah shutim upim benim ne bu yeni gelmisim gibi muamele yapiyorsun ben bu koloninin eskilerinden sayilirin sen beni atmasaydin -_-
-
memnun oldum hayel..biz bugün bi ara tam tanışçaktık ama işim vardı gitmem gerekti,nese şimdi tanışmış olalım :D pınar yaa ben de sinir oldum hem de çok..bi konuşamıcaz hee..ne bu yaa...ahh ahh eskiden böyle miydik bis,hey gidi heyyy...:)
-
Hayel sen kendin çıkmışsın ben niye atıyımk seni aaaa.. :)
Haliye siz Pınar'la karşılaşamıyorsunuz gerçekten sabaytan beri, şansınız yok galiba, elbet bir gün karşılaşırsınız boşver :)
-
hööödööööö höööböööyhülüü
ben cikmadim sen attin benüüüü
-
sen gel bi de bize sor!!:) konuşmamız lazımdı oysa ama bi türlü olmadı..bu bi işaret galba :D kader bizi bi araya getirmiyooo...:P
-
mljhlksjhklfjdghkldfjkbxcklvgjsdkghadf
biri gazozuma ilac atti galiba kgjdflgjadflgjdfklkg
-
Hayel kendin çıktın, ben koloniden kimseyi atmadım, delirtme beni :)
Haliye kader sizin bir araya gelmenizi istemiyor evet hehe msn'den falan konuşun, orda da mı rastlamadınız :)
bu arada tebrik ediyorum, iki defa üst üste aynı anda mesaj atmışsınız, büyük başarı :)