-
yaza kadar bekleyeme ben..ya şimdi ya da şimdi (: evet ilk kurbanı da bulduğum için huzurluyum :D ee nasılsınız bakalım?
-
idare eder, sizleri sormalı :) ilk kurbanınız da hayırlı olsun efendim :D
-
koykuyoyuuumm
-
korkma, profesyonel tetikçidir kendisi, acıtmadan öldürür :D ama işkence yapma isteği duyarsa da en iyisinden acı çektirebilir, bilemiyorum, keyfine bağlı :D
-
ooo :S
iskenceyle mi öldüreceksin beni?
-
korkma,senin için çok güzel planlarım var..daha önce hiç denenmemiş işkence yolları var kafamda...ilk sende denicem,çok güzel olacak merak etme :D :D kabusun olucammmm :))
-
vah vah yazık sana.. işkence yolunu seçmiş :D
-
amaaaaaniiiiiiiiiiiiinnnn
yepyeni yöntemlermi???
-
ya onu bunu boşverin de biz hep beraber Machu Picchu'ya gidelim.. hayran kaldım ben oraya :) çok güzel ya.. şöyle kısa bir özet de yapıyım orayla ilgili;
Peru'da olan bir antik kent Machu Picchu.. İnka medeniyetinin en büyük kentiymiş ve İnka medeniyetinin doğduğu yer olarak biliniyormuş.. 1450 yılları civarında yapılmış.. ölmeden önce görülmesi gereken 50 yer arasında 14. sırada yer alıyor.. dünyanın yeni 7 harikasından biri olarak seçildi.. İspanya'nın o zamanlarda yaptığı istilalarda sık dağların arasında kaldığı için görülmemiş ve bu şekilde sağlam kalmış bugüne kadar.. 2360 metre yükseklikte ve bu yüzden şehre çıkıldığında bulutlar aşağıda kalıyor.. neyse, kısa dedim, anlattım bir sürü yine :D süper ama ya :D
-
olur tabii, gidelim ;)
ama ugur ve emreyide alalim yoksa canim skilir benim ^_^