-
ne demek efendim teşekkür ederim sağolun :D paylaşımı seven bir insanım hehe özellikle müzik olunca :) hangi şarkılarını tavsiye edersin dersen onları da yazabilirim, ben çok eğleniyorum çünkü bunları yazarken :) eğer bunları bulamam dersen dediğim gibi ben gönderebilirim seve seve, müzikleri paylaştıkça mutlu oluyorum ben hehe deli miyim acaba :D
Pınar gerçekten çok kaldın ya hehe hoşgeldin, güle güle :D görüşürüz, sen de iyi bak kendine :)
-
yok delilikten değil paylaşmak güzel hakkaten :D aslında malumunuz arayan herşeyi bulur;ama insan üşengeç olunca :))) madem sen de bu kadar ısrar ediyosun göndermek için o zaman gönder tabi 8) valla çok süper olur böyle bişey yaparsan ki sen de mutlu olcakmışsın gönderince,hep beraber mutlu olalım dimi ama??!! :)(:
-
hehe doğru sen de haklısın ama ben yine de deliyim sanırım :)
o zaman msn adresimi veriyim, ordan gönderirim :)
[email protected]
-
huuuhuuuufff ya burnum boktan kurtulmuyor
-
hasretinize dayanamadım,geLdim hemen =P
-
hoş geldin :D zaten biliyoduk geleceğini :D biz de özledik seni..valla bu sefer içimden geldi,cidden söylüyorum bunu :)
-
madem özLediin iyi ozaman hazıR özLemi$ken biRaz daha özLe =P
gidiyoRum genee :D :D :D
niye geLdin niye gidiyon deRsin beLkm .. sen soRmadan cevapLayam sıkıLdım yav =/
ben naptımı biLiyoRmuyum ki yav =P
-
ben de arkadaşla tavla oynamayı bitirdim, geldim :) hehe yendim iki kere :D
yalnız duygusallaşmayın, ağlarım bak hehe Pınar sen de iki dakika yerinde sabit dur :D
Hayel o zaman sana bir soru; kılavuzunda bir problem olabilir mi?
-
kilavuz nedir :S
-
oynıcak biRi oLsa da ben de yensem (yeniLsem) :D =P
de mi yaa bi yeRimde sabit duRamadım :D bugün bi tuhafLık vaR zate bende ama .. hayırLısı=)