Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 21 Ekim 2007 22:11 • #368864
    evet, sen de benim gibi film olayına girdin, yazık oldu sana da :)
    Kara Murat'ı ben tanıyamayacağım için senin araman lazım o zaman ama ben de yardım ederim :)
    ya bu arada arkadaş bir oyun gönderdi, çok zevkliymiş, uğraştım uğraştım bitirdim sonunda :) şöyle reklamını yapıyım, isterseniz bakın, çok zevkli.. istemezseniz de bakmayın tabii :D

http://albinoblacksheep.com/games/bloxorz
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 22:39 • #368870
    film olayı demek ki benim de içimde varmış,ruhumun derinliklerinden açığa çıkmış olmalı :D oyunu sevdim onla uğraşıyorum iki saattir :)) sağol söylediğin için,sardı baya.. Kara Murat'ı bulucaz eninde sonunda,onu bulana kadar havada aranmasını talep ediyorum :D tamam çok pis saçmaladım.. kabul ediyorum..
  • Shut Up • 21 Ekim 2007 22:43 • #368874
    evet, bizim içimizde böyle birşey varmış demek ki.. ama gitmek de bilmiyor, film gibi konuşmak istemiyorum :) Kara Murat'ı bulmana yardım edicem tamam :) ayrıca saçmalamak bile sayılmaz senin yaptığın benim saçmalıklarımın yanında :)
    oyun olayı için de rica ederim ya :) ben çok sevdim de belki sizin de ilginizi çeker dedim :) geçemezsen söyle 10. oyundan sonra hepsinin şifresini aldım, verebilirim yani hehe 10. oyuna kadar şifreleri almak gelmedi aklıma, sonra her bölüm geçişimde yazdım şifreleri hehe
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 22:51 • #368876
    seni çakal seni :D 5.oyuna kadar rahat geldim de orda kaldım :( ama uğraşmak istiyorum biraz,belki geçerim geçemezsem ve çok sinir olursam yardım isterim..ne güzel işte saçmalayarak anlaşabiliyoruz,kaç kişi başarabilir bunu sorarım =)
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 22:54 • #368879
    5. oyunu da geçtim hehee.. (:
  • Shut Up • 21 Ekim 2007 22:57 • #368883
    çakallıkla ne alakası var canım, geçip de aldım şifreleri, ya hani üstte yazıyor ya kaçıncı oyundaysan o oyunun şifresi, onları diyorum.. yani bir yere bakıp da almadım, kendi çabamla, geçerek aldım :) 33 bölüm sürüyor ve hepsini kasıp geçtim ama çok zevkli gerçekten, özellikle hepsini geçince çok seviniyor insan hehe ama bitince bir yandan da üzülüyor insan, keşke bitmese, zevkli :D
    bilmiyorum kaç kişi saçmalayarak anlaşabilir ama biz başardık demek :D
    neyse, ben de gidiyorum, yine ablama bırakıyorum bilgisayarı :) görüşürüz yarın :)
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 23:00 • #368886
    tamam öyleyse..ben yanlış anlamışım :D peki iyi geceler..vakit kaybetme hemen ablaya ver bakim bilgisayarı :D görüşürüz..
  • Shut Up • 22 Ekim 2007 01:44 • #368904
    verdim ve aldım şimdi bilgisayarı geri :) ama bu saatte kimse kalmamış burda, neyse, akşama görüşürüz artık :)
  • disprosyum_08 • 22 Ekim 2007 17:25 • #368926
    selam koLoni..:) nassılsınız bugün? iyi bi haber vermek gerekirse;hemen söyliyim..Kara Murat bulundu!!!!! daha ele geçiremedim ama odama hapsettim,elimden kaçamaz! :D :D
  • Shut Up • 22 Ekim 2007 17:56 • #368929
    kötülük, nolsun, senden naber :) heh iyi Kara Murat'ı odana hapsettiysen yakalama şansın yüksek.. ilk kurbanın olucak demek :)