-
kaçarsın sen zaten, kötüler kaçar böyle, sonunda iyilik kazanır :D
-
biz anladık zate kaçtığını merak etme :D hade git de bi rahat edek,huzur bulak şurda :P
-
hehe Pınar gidince yoga yaparız Haliye :D
-
özcan madem sen de yaptığın espriden dolayı pişmansın o zaman çocuğundan ayrılmaman için elimden geleni yaparım,hazır pınar da gitmişken düşünelim bakalım neler yapabiliriz,bi suikast felan düzenleyebiliriz :D kulağa hoş geliyo...
-
yok canım, abartmayalım :) ben elimi kana bulamak istemiyorum :) gerçi sen tetikçi olduğun için bu çözümü bulmana da şaşırmamak lazım dimi :)
-
sana da iyilik yaramıyo,herşey senin mutluluğun için :P tamam planı yapsaydık bare,cinayeti ben tek başıma da hallederim 8) bu arada kötü haber,Kara Murat kaçtı!! çok perişanım,böyle olmasını istemezdim ama napalım,gerçi bugün onu bizim evin etrafında gördüm ama yakalayamadım :D ama arama çalışmalarım devam edicek...
-
hehe tamam plan yapabiliriz :D ama yazık ya :D
Kara Murat'ı niye kaçırdın ya, tüh bak yazık oldu.. neyse, başka bir tanesini yakalarız, üzülme :)
-
yazık_?hem de Pınar'a???? emin misin? :)) bi prova yaptırmadınız rolüme hep engel oluyosunuz,olmuyo böyle..kaçmasını ben istemedim,onla ilgili ne hayallerim vardı,yerine başkasını koyamam :D onu bulmalıyız :D :D :D
-
yazıktır ya yine de :)
rolüne engel olmak istemiyorum aslında ama ne yapıyım, tutamamışsın Kara Murat'ı.. gerçi sen de haklısın, koca Kara Murat, tutmak zordur :) onu yakalamaya çalışırız yine ama sineklere Kara Murat hanginiz diye sorarsak filmlerdeki gibi hepsi Kara Murat benim diyebilir.. anlayabilir misin hangisi olduğunu :D
-
tamam hadi Pınar'a kıymayalım şimdilik,ama daha sonra ayak bağı felan olursa bakarız icabına..(filmlerde böyle diyolar dimi?) :D Kara Murat'a gelince ben onu her yerde tanırım,onu unutmak ne mümkün,o benim ilk göz ağrım =))