-
uuR'un Lafı oLan kedi oooLan douRdu cümLesini kuLLanmak istiyoRum bu soRuya kaR$ıLık =P
-
ben niye soru soruyorsam zaten sana :D bak gene sordum ya..
-
biz biRbirimizi böyLe kabuL ettik .. =)
-
öyle mi emin misin =))
-
yaLan söyLemeyi beceRemiyoRum i$te napiim :D
-
aaa bensiz geyik mi yapıyorsunuz, çok ayıp :) geldim ve duruma el koyuyorum diycem ama sanki biraz geç kaldım :) neyse, bir dahakine artık.. ya da kendi kendime mi geyik yapsam.. yok, o da uğraştırır şimdi, yapmıyım.. ama yapabilirim de yani aslında.. lakin yapmıyım, yani ne gerek var dimi.. neyse, yeter bu kadar, yazımı burda noktalarken eskiden mektupların sonuna yazılan (siz bilmezsiniz, yaşınız yetmez hehe) ne derler ismini bilemedim ama böyle tekerleme mi desem, mani mi desem.. ne desem bilemedim ama öyle bir şey var ve ben de onu yazıcam işte.. adı çok mu önemli? sorarım size ey ahali, çok mu önemli adı? bence değil.. o zaman yazıyorum; mektup yazdım kış idi, kalemim gümüş idi, daha yazacak idim, mürekkebim az idi.. teşekkürler arkadaşlar, sağolun, sağolun, sağoluuun..
-
hobaaaaaaaaa :Ç
-
evet Özcan bey geç kaldınız geyiğe,sizi bekledik gelmediniz,biz de sizsiz başladık..gerçi şimdi de ben geç yazıyorum ama çaktırmayalım:) hemen açıklık getirmek istediğim noktalar var: Birincisi; o söylemeye çalıştığınız şey manidir efendim,Anonim Halk Edebiyatımızın güzide örneklerinden olup,neyse işte,kısacası adı tabi ki de önemli benim için :D Değinmek istediğim ikinci husus da şu yaş mevzuu..mektubu bilmeyiz demek hee:) siz daha mektup kelimesini öğrenirken benim mektup arkadaşım bile vardı beyefendi..:D :D bir daha böyle ağır ithamlarda bulunmayınız rica ederim:)(: (mektup arkadaşına noldu diye sorarsanız -ki hiç sanmıyorum birinin bu soruyu soracağını ama olsun kendi kendime takılıyorum şurda mazur görün artık- evet nerde kalmıştık,heh mektuplarımın annem tarafından okunduğu tarafımdan tespit edilince o günden sonra ne bir mektup yazdım ne de günlük tuttum..aslına bişeyler yazmak her zaman iyi gelmiştir bana..galiba yazmaya devam etmeliyim,tabi yoğun bir güvenlik çemberi oluşturarak =P) işte böyle efendim,bu da benim hikayem (: biliyorum çok acıklı oldu,göz yaşlarınız sel olup aktı..:)) saçmalamaya başlamadan ben gideyim..yolum uzun :) herkese iyi geceler....
-
son bişey daha..sanırım bu yazı bugünlük yazma ihtiyacımı da karşıladı :D baya uzun yazmışım (:
-
evet Haliye hanım, sizi tanımasam nerdeyse benim yazdığım en uzun yazıyı geçme girişiminde bulunduğunuzu düşünecektim :) ama beni kimse geçemez (evet efendim, iddialıyım, gerekirse çok daha uzun bile yazarım)
ilk olarak mani ya da değil, bence hala ismi önemli değil :) zaten anlatmaya çalıştığım şey için ismine ihtiyacım yoktu :)
sonracığıma asıl ağır ithamda siz bulunmuşsunuz hanımefendi, ben mektup kelimesini öğrenirken sizin mektup arkadaşınız olduğunu söylemişsiniz ama bilmediğiniz bir şey var tabii ki.. hemen meseleye açıklık getiriyim de herkes rahatlasın.. biliyorum gündeme oturdu bu bilmediğiniz şey, herkes takipte.. ben de ilk olarak burda açıklıyorum.. dan dan dan.. şok! Özcan bilmediğimiz şeyi açıkladı.. (Allah'ım ne yapıyorum ben, neyse, başladık, bitirelim)
evet arkadaşlar aslında ben mektup kelimesini bilerek doğmuşum.. yani doğduktan sonra beni yıkamaya götürdüklerinde, (yalnız öyle bir söyledim ki sanki araba yıkamaya götürüyorlar hehe) sevgili ebem anlatır bunu, ebeme bakmışım bakmışım, buğulu bir bakış atmışım (görüyorsunuz ki o zamandan beri çok derin bir adamım..) (hahaha pardon bir parantez daha açmak zorunda kaldım, çünkü bu bana bile komik geldi hahaha, derin haha.. kapatayım parantezi) neyse efendim ne diyordum.. buğulu bir bakış atmışım.. sonra gözlerinin içine bakıp "mektup" demişim.. ebem bunu duyunca bayılmış tabii.. (biliyorum sıkıldınız ama bir parantez daha açmam lazım burda.. gördüğünüz üzere yarım akıllı olmam da ebemin orda bayılıp beni kucağından düşürmesi ve benim kafa üstü düşmem sonucu olmuştur.. neyse ki kafam sağlammış da ölmedim, sadece delirdim) yani itham ettiğiniz şeyler gerçek dışıdır hanımefendi.. ben daha doğduğumda mektup dediğime göre sizin mektup arkadaşınız olamaz o yaşta.. hatta o yaşta değil, siz o zaman yoktunuz ki yaşınız olsun.. hey gidi günler hey.. neyse..
ya bir de şunu sorucam; bu mektup arkadaşı hikayesi gerçek mi ki? :) ayrıca yaz yaz, iyi gelir gerçekten :) buraya da yazabilirsin, okuruz yani.. en azından ben okuyorum hehe