Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 6 Aralık 2007 16:01 • #373452
    sen neler söylüyorsun öyle bakıyım Özcan bey :)
  • thecthulhu • 6 Aralık 2007 16:30 • #373455
    Selam arkadaşlar, Yıllardır tembellikle uğraşıyorum. Bu işin felsefesini kendi kendime öğrendim ve geliştirdim. Nasıl mı? Koca popomu yatak (ya da bu pc başındaki sandalye olmasında hiçbir sakınca yok hatta daha iyi bir sonuç veriyor test edildi ve Geçti :) ) ayırmadım. Biraz büyüdü ama felsefesini buldum.

Ama arkadaşlar son zamanda dershanede 195/15. oldum nası oldu anlamadım. ben şimdi tembelliğime ihanet mi ettim. Yani çalışmadım vallaha kimyadan 3 konu çalıştım soru yok. + mat 1 den 2 haftada 400 soru çözdüm. Hepsi bu başka bişi yok... :(((((
    Bu arada bu mesajı yazarken hataları düzeltmek için çok efor sarfettim. Ohaowww Uyumam lazım..
  • -5gap- • 6 Aralık 2007 17:11 • #373462
    anaaam yeni yeni insanLarr =)
    hoj geLdiniz efenim =P
    tembeLLik bi amac degiL sonuctuR .. =P
    son anda bu akLıma geLdi hade yazam baRem dedim ve yazdım =D
  • Shut Up • 6 Aralık 2007 17:21 • #373466
    neler söylemişim bıdık :) elektrik idaresine bomba koyup gelicem ben bu arada :/
    thecthulhu hoşgeldin :) güzel bir giriş yazısı olmuş hehe tembelliğin bilinmeyen yönleri ve püf noktalarını burda biz ele alıyoruz.. merak etme, bilinmeyen şeyler varsa da su yüzüne çıkar.. şimdi sorunu cevaplıyım ben.. tembel dediğin zaten böyle bir şey.. çok çalışmaz ama başarılı sonuçlar alır :) ayrıca tembellerin bir de şöyle bir özelliği var senin konuyla alakalı olan.. şimdi tembeller gerekiyorsa da çalışır.. yani artık modern tembelleriz, ilk çağlarda yaşamıyoruz efendim :) ayrıca herkes tarafından bilinir ki (biz de sürekli bahsediyoruz zaten) ödev bitirmemiz de gariptir bizim.. durup durup son günde bütün ödevi bitirir ve herkesi şaşırtırız.. neyse, çok yazdım, şimdi bunu okumak zor olucak zaten, yormayalım tembelleri :) başka bir yazıda görüşürüz (bak havalara da girdim hehe)
  • KaranLık-göLge • 6 Aralık 2007 17:29 • #373468
    hoş geLdiniz arkadaşLar .

hööööö uzun yazıLar yazmayınnnnnnnnnnnnnn! opethic aLırız kapımız tüm tembeLLer açık ;) cthuLhu sende hoş geLmişsin k.bakma yazının tamamını okuyamicam :d ama güzeL bişiLer anLatmışa benziyosun :Pp
  • Shut Up • 6 Aralık 2007 17:37 • #373474
    buna tembel değil üşengeç diyoruz mesela.. uzun yazıları okumayan insan işte :) ibiş sırf sen okuma diye daha da uzun yazıcam bundan sonra hehe
    bu arada ibiş dön evine yavrum :)
  • KaranLık-göLge • 6 Aralık 2007 17:41 • #373475
    çok kötüsün abi :D
  • KaranLık-göLge • 6 Aralık 2007 17:42 • #373476
    diceğimi sanıyosan yanıLıyosun :Pp diye çewirme yapiyim sağoL vaLLa sen yaz ben okumam ama sen yaz yaz nereye kadar bıkıcaksın iLLa ki:D
  • -5gap- • 6 Aralık 2007 17:47 • #373477
    bıkıcagını hic sanmıyoRum $ahsen ben =D
    ama okuması zevkLi oLuyo =)
    tavsiye edeRim =D
  • Shut Up • 6 Aralık 2007 18:10 • #373487
    ben de hiç bıkacağımı sanmıyorum uzun yazmaktan.. yazarken ne yazdığımı bilmiyorum, çok eğlenceli oluyor :) teşekkür ederim bu arada Pınar, beni sizler yarattınız hehe (iyice havaya girdim eheh) hem uzun uzun yazsam nolcak yani, okusan nolcak ayrıca.. aslında benim amacım insanlara okumayı sevdirmek (kesinlikle coştum, hava beni çok yukarı çıkarmış olmalı hehe) işte okumayı sevdirmek için bütün bu çalışmalarım.. yoksa neden uzun yazayım ki.. neyse efendim, işte budur amacım, böylece amacımı da öğrenmiş oldunuz.. bizi izlemeye devam edin.. isterseniz etmeyin, çok da önemli değil :)