Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 6 Aralık 2007 18:21 • #373489
    tabi tabi kesin öyledir,kendi saçmalamalarınızın üstünü bu şekilde örtmeye çalıştığınızı farketmedik sanmayın Özcan bey :D madem amacınız okumayı sevdirmek,işe benim kardeşlerimden başlarsanız çok mesut olurum,çünkü ne yaptıysam da okuma alışkanlığı kazandıramadım onlara =/
    yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyerek yarışmamızda başarılar diliyorum :P
    sanırım ben de uzun yazma çabalarındayım :)) yazıcak başka bir şey de bulamıyorum ondan lafı böyle uzatıyorum..
    ama yeter heralde bu kadar ..
    saygılar ... (:
  • Shut Up • 6 Aralık 2007 19:05 • #373497
    iyi de ben saçmalamayı seviyorum, neden üstünü örtmeye çalışayım bıdık :) ayrıca itiraf et, çok da güzel yapıyorum hehe ama sonuçta saçmalasam da uzun olduğu için okuma alışkanlığı yapabilir belki :) kardeşlerinize de yaparız.. sen ver onları bana birkaç ay, bak döndüklerinde hepsi nasıl da kitap okumaya başlamışlar :D
    uzun yazmak için de baya kasmışsın bu arada, gayretlerin karşısında saygıyla eğiliyorum hemen :D
    evet, ben de bu kadar yazayım bu sefer.. sonra yine yazarım ben.. :D (yazmasan şaşardım diyenleri duyar gibiyim hehe)
  • -5gap- • 6 Aralık 2007 19:30 • #373500
    aaa buRdan dedikLerimi duyabiLiyoR musun özcan =P
  • disprosyum_08 • 6 Aralık 2007 19:32 • #373501
    şöyle ki efendim,şimdi siz aslında amaçsızca saçmalıyorsunuz;ama sanki okumayı sevdirmek için yapıyor gibi göründünüz orda,benim itirazım işte bu noktada oldu,yoksa hiçkimsenin saçmalamanıza karıştığı felan yok :)) kardeşlerimi istiyorsanız hemen gönderiyim,hatta sizde kalsınlar,geri almasam da olur,yeter ki okuma alışkanlığı kazansınlar (ne fedakar bir ablayım ben böyle :p ) bu arada öyle bıdık felan olmuyor yani,ayıp :D ben size bişey diyor muyum? diyebileceğim şeyler de var yani:D
    neyse şimdilik bende kalsın :pPp ayrıca niye kasıyım uzun yazmak için?istesem ben de yazarım tabiğ de vaktim yok işte.. sadece sizde mi var o yetenek? tabii ki de hayır!! bende de var ama sonra hep uzun yazmamı beklersiniz diye yazmıyorum işte.. içimden gelmesi lazım.. ayrıca uzun yazıyoruz diye isyan etmeyin yav.. biz kimseye niye kısa yazıyorsun diyor muyuz :P
    yoruldum sanki yazmaktan :d dinlenip gene yazarım artık..
  • disprosyum_08 • 6 Aralık 2007 19:34 • #373503
    bu arada düzeltme : 'tabiğ' diye bir şey yok tabii :D
    nasıl olduysa kaçmış gözümden :)
  • Shut Up • 6 Aralık 2007 19:41 • #373507
    evet duyuyorum Pınar :D onu söyleyen sen miydin :D
    gelelim bıdık Haliye'nin dediklerine :D bıdık derim, hem ben sana sordum, sen bilirsin dedin, ben de kullanıyorum, artık çok geç :) sonra amaçsızca saçmalarım genelde haklısın ama buraya yazarken okumayı sevdirmek amaçlı yazıyorum işte :D kardeşlerini de gönder, bekliyorum ben :) efendim ondan sonra uzun yazma ve saçmalama konusunun da yetenek olduğunu pek sanmıyorum, daha çok lanet gibi sanki :) yalnız şunu söyliyim ki sonunu çok güzel bağlamışsın.. uzun yazıyoruz diye isyan etmesinler tabii, biz kısa yazanlara bir şey demiyoruz :D "tabiğ" sözcüğünü de ekleriz senin için, bir kelime daha olmuş olur güzel türkçemizde :D
    şimdi de bu kadar, yine yazıcam tabii ki :D (tamam Pınar, anladık, yazmasam şaşarsın hehe)
  • maydonozz • 7 Aralık 2007 21:28 • #373633
    ...

iyi akşamlar herkese kimse var mı?
  • Shut Up • 7 Aralık 2007 22:15 • #373657
    iyi akşamlar sana da.. ben geldim ama geç mi kaldım :)
  • maydonozz • 8 Aralık 2007 20:41 • #373688
    Aslında geç kalmamıştın ama ablam pciyi elimden aldı=(
  • Shut Up • 8 Aralık 2007 20:44 • #373689
    bilgisayarı elinden alınan kardeşler arasına ekliyoruz seni de.. benim de ablam aynısını yapıyor da..