-
evet biraz fazla abarttın ama çaktırmayalım hadi :) ben de isyan ediyorum zaten, seninkine de katılırım diye demiştim hazır başlamışken :D
-
koLonice isyana kaLkaLım eheuhu =D
-
isyancı tembeller kolonisi oluruz :D
-
durun isyan etmeyin,yapmayın ne gerek var :D bir kere ona da üşenmemiz gerekir,ben üşendim en azından :P isyan etmiyorum,ettirmiyorum!! bana noluyorsa.. eden etsin,vazgeçtim :)
Özcan beycim,pizzacının numarası sizdeydi.. en son size verdim ben,unuttunuz yine değil mi:D
aç mı kaldık şimdi :d acıktım ya olsa da yesek.. (:
-
bir karar verseydin de biz de ona göre isyan edip etmeyeceğimizi anlasaydık Haliye hanım :D
pizzacının numarası sen de değil miydi hayatım? aaa :D aç kaldık o zaman galiba.. ben pizza yapmayı bilmiyorum bildiğin gibi ama makarna yapıyım bize, olur mu? :D
-
boşwer isyanı millet ac biri pizzacı numarası versn veya lahmacun deneyin bol acılı gerci cıkarken zorliyo ama deer :D:D
-
pizzaaa oLsun =D
bende pizzacı numaRası vaR euheuhe =D
ama aramaya gidemem ü$eniyorum =/
knt.um de yoh zate =S oLsa arardım =P eheuhe =D
-
evet pizzayı tercih edicem ben de :) ya zaten biz Haliye'yle öyle anlaşmıştık da pizzacı numarası olmadığını unutmuşuz işte :D Pınar sen bize söyle o pizzacının numarasını :)
-
0264 2 ...........
geRisi yook =D
Lahmacuncu da vaR teRcihinizi degistiRirseniz uehuehe =D
-
hehe gerisini biz mi tamamlıycaz :D çok zor ama, bulabileceğimizi sanmıyorum bu şekilde :D tercihimizi değiştirmeyiz sanırım, pizza olsun :)