-
evet, örnek: ben :) hastayım da biraz eheh üşütmüşüm... zor iş bu tembellik ezgicim :)
-
ohoo burdaki herkesn gercektn tembl olduu kesin kimse bişi yazmıyorr
-
ehehe boşuna mı tembeller kolonisi dedik :) ama konuşan olursa konuşuruz ya :)
-
evet yine Garaj'da banlanan biri nedeniyle yazım boşta kalmış... neyse, alıştım artık...
-
ya kaç zamandır kaç zamandır dediğim epey bi uzun zamandır rastLıyodum ama üye oLamıyodum kim uğraşıcak diye ama meğersem koLoni kurucusu bizim harbi tembeLLiği tastikLenmiş abimiz oLan özcan 'ın mış :D en sonunda üşen üşen nereye kadar daL içeri demek geLdi içimden ve içeriye girmekLe kaLmayı konuyada ortadan daLdım üff bu kadar uzun şeyLer yazmaktan nefret ediyorum ... özcan abi hatırLat bi ara bidaha bu kdar uzun şey yazmiyim:D
-
eheh hoşgeldin Uğur :) Tembellikten üye olamamak gayet normal, hepimiz gayet tembeliz ama birine verdiğim sözden dolayı siz tembel arkadaşlarıma üzülerek söylüyorum ki ben artık pek tembel sayılmam :) ama merak etmeyin, verdiğim söz geçtikten sonra eski halime dönücem :D
hmm bir de uzun şeyler de yazabilirsin Uğur, boşver, ben genelde uzun yazıyorum :)
-
gayet tembeliz ama birine verdiğim sözden dolayı
abi o söz birine değiLde ikisine oLmasın :D?
-
hmm aslında sana pek söz verdim sayılmaz :) ama diğeri benim için çok önemli olduğundan verdiğim sözü tutucam, gerçi yanlış anlaşılmıyım, ben hep verdiğim sözü tutarım zaten ama bu sefer tutmamak gibi bir seçeneğim hiç yok :)
Not: Yine eskiden olduğu gibi garip cümleler kurmaya başladım, hadi hayırlısı :D
-
DipnoT: be ALLAH'IN tembeL kuLu :D ne çabuk unuttun sen eskiLeri şimdiki hariç eski bi vaka vardı hani hatırLarsan ekim kasımLarda taaa o zamanLardan bana sözün var!
-
eheh Pentagram'dan da alıntı yapıyoruz artık öyle mi :D iyi de söz dememişimdir, yani tamam çalışırım demişimdir; "Söz bunun neresinde?" :)