hehe özcan abi bilem bana bişi diyemiyosa halim harap=) tamam bugünden sonra kek kurslarına başlıyorum=))))
şimdi bu söylediğin iyi bişi mi kötü bişi mi anlayamadım ezgi ama nese, iyidir herhalde :) sen kek kurslarına başla bakalım :)
Bilmiyorum artık. Olmuyor yani böyle. Kızarım ben çok çabuk haberin olsun. Horultularım kulaklarını tırmalar. Geceleri rüyana girerim , vodoo büyüleri yaparım. Çok pisim ve çok tembelimdir. Bu iki özellik buluşunca ortaya ne menem birşey çıkar sen düşün artık.. : )
ehehe bu tehditten sonra ben sormadan sen cevaplarsın sorularımı artık :D
bak yine kaç gün sonra yazabiliyorum ya, şimdi bu söylediklerinden de korktuk ama garaj bana periyodik olarak birkaç günde bir birkaç gün süreyle açılmama kararı alıyor, yine öyle yaptığı için yazamadım :) neyse, şimdi geri döndüm ama ne kadar sürecek bilemiyorum :)
oFs bugun kopya cekerkene yakaLandImm gaLibaa :-/ bu bi iLk :-S hoca nasıL gördüü haLen inanamıyoRumm yaa ... taa neRdeydi bidee ne yazdı mı biLem göRmüss ... oFF oFF ... oLsun mühiim oLan insanLıkk >:))
pınar sana ders vermek lazım, ben bütün okul hayatım boyunca hep kopya çekip hiç yakalanmadım, bir ara ben sana taktikleri veririm :)
off be ne uzun oldu :) ee uzun zaman gelemeyince böyle oluyor işte :)