Sevgili tembel yoldaşlar. bırakın tembelliği hafta sonu anneler günü. Hediye almak sürpriz yapmak lazım. Ama çok çok kararsızım ne alsam bilmiyorum . Ben anneme çiçek göndermeyi planladım. Evde oturuken kapı çalacak ding dong.. Kim o ? Aaa kim gönderdi ? İşte oğlunuz göndermiş felan..
Nasıl olur ? Kötü fikirse yazın. Daha orjinal fikirleriniz varsa onları da yazın. Bir tane annemiz var ve senede sadece bir gün hatırlıyoruz onu. Azıcık duyarlı olun be ! : )
Pişştt tembeller ordusu , size diyorum. Mesajlarınızı bekliyorum. Şu hediye olayını aradan çıkarıp uyumam lazım , çok yorgunum zaten :P
(Her an her yerde tembelim ne yapayım)
falla çiçek iyidir yaf ama annenin çok istediği bişi varsa onu öğrenip alman daha iyi olur ya da çok sevdiği bişi alabilirsin... ama bunlardan hiçbirini beceremem dersen çiçek al :)) o da iyidir yani, klasik hediye işte, bayanlar sever çiçekleri :)
sanırım biraz geç kaldım söylemek için :) ya kusura bakmayın ama garaj bana kıllık yaptı bu geçen süre içersinde, açılmadı bir türlü, ancak geldim ama söylemek için geç kaldım :)