Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 20 Mayıs 2006 18:37 • #237783
    hala ağrıyor mu ya, geçmiş olsun tekrar pınar...
    bu arada ezgi kek noldu yaf ehehe
  • cry a river • 20 Mayıs 2006 19:38 • #237790
    karnım aç :(
  • Shut Up • 20 Mayıs 2006 20:30 • #237802
    falla benim de aç ya, gidip yemek yiyim :) sen de dene iyi geliyor ehehe :)
  • letmefree • 20 Mayıs 2006 22:38 • #237853
    keki annem geldi tek hamledeçıkardı iki saat uğraştım ben beceremedim tecrübe konuştu resmen...bende açım ve eurovisionu seyredemediğimiçin çok mutsuzum salak trt çalışmıyor ='(((((
  • cry a river • 21 Mayıs 2006 00:29 • #237888
    saat 12.26. canım sıkılıyor millet. uykum da yok. Radiohead - Street Spirit dinliyorum çok güzel şarkı. Siz de dinleyin. uyanık olanınız varsa da bana akıl verin ne olur , zaman geçirecek birşeyler bulayım..
  • letmefree • 21 Mayıs 2006 01:30 • #237905
    uyu! bi tembel içinen iyiöneri... ben öyla yapıcam şimdi saat 04.30 burda aslında 3.30 saat dahadayansam1 günuyumadan geçirmiş olcam=)))))))))))
  • Shut Up • 21 Mayıs 2006 17:49 • #237979
    keki annem geldi tek hamledeçıkardı iki saat uğraştım ben beceremedim tecrübe konuştu resmen...

eheheh sana bişi diyemiyorum ezgi :)) sen annenden ders al, bize yapacağın zaman güzel olsun :)

bu arada cry a river senin sorularına hep cevap vermek için geç kalıyorum ben ya, bak yine öyle olmuş :)) ben o saatte tv makinası izlediğim için burda değildim falla onu izleseydin sende, sıkılmazdın :) ama tabii yine geç kalmış bir öneri ehehe ama ezgi de güzel öneri sunmuş, tam tembel önerisi gerçekten :)) uyusaydın ehehe
  • letmefree • 21 Mayıs 2006 18:27 • #237985
    eheheh sana bişi diyemiyorum ezgi :)) sen annenden ders al, bize yapacağın zaman güzel olsun :)

hehe özcan abi bilem bana bişi diyemiyosa halim harap=) tamam bugünden sonra kek kurslarına başlıyorum=))))

bu arada eurovisionu seyrettim saat 4.30da yattım... ama slovanya tvsinden neyseki eurovision ingilizce yayınlanıyooo=)))))))))))9
  • cry a river • 22 Mayıs 2006 18:22 • #238221
    Cevap: -Konu içermez-

bu arada cry a river senin sorularına hep cevap vermek için geç kalıyorum ben ya, bak yine öyle olmuş :)) ben o saatte tv makinası izlediğim için burda değildim falla onu izleseydin sende, sıkılmazdın :) ama tabii yine geç kalmış bir öneri ehehe ama ezgi de güzel öneri sunmuş, tam tembel önerisi gerçekten :)) uyusaydın ehehe

Bilmiyorum artık. Olmuyor yani böyle. Kızarım ben çok çabuk haberin olsun. Horultularım kulaklarını tırmalar. Geceleri rüyana girerim , vodoo büyüleri yaparım. Çok pisim ve çok tembelimdir. Bu iki özellik buluşunca ortaya ne menem birşey çıkar sen düşün artık.. : )

ehehe bu tehditten sonra ben sormadan sen cevaplarsın sorularımı artık :D
  • -5gap- • 23 Mayıs 2006 20:31 • #238437
    oFs bugun kopya cekerkene yakaLandImm gaLibaa :-/ bu bi iLk :-S hoca nasıL gördüü haLen inanamıyoRumm yaa ... taa neRdeydi bidee ne yazdı mı biLem göRmüss ... oFF oFF ... oLsun mühiim oLan insanLıkk >:))