Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

  • SlipknotSlave • 1 Eylül 2006 00:00 • #621127
    SlipknotSlave kardeşim kimse sana dünyayı yahudiler yönetiyor sus otur aşşağıya demiyor muhabbet konsere gidenlere karşı söylenen 1000 lafa cevabımdı bir coca cola konserine gitmekle bitmiyor sen zaten giydigin herşeyle onlara yardım ediyorsun benim söylemek istediğim böyle sert yorumlanamaz adam gidip 80 milyonu hibe etmiyor hizmet alıyor sonuçta.Ben ne rock'n coke a gidiyorum nede yahudiyim.İnsanları böyle acımasızca eleştirirken üstünde giydiklerine bir bak.Olay bi converse degil cok cok daha fazlası giydigin herşey diyorum sana. Ayrıca onuralthe arkadaşımızın dediğini kastediyordum zaten böyle amaçsız konuşmalara girmenin bir anlamı yok diye yazdım.sus otur aşşağı diye anlıyorsanız zaten biz bu adamlara karşı hiç bir zaman yapıcı bişe yapamayız.Gelip burada kahrolsun coca cola diye bağırmanın ne sana ne bana yararı olur 2 mizede zararı olur onlarında istediği bu ya zaten.Burdanda garaj yöneticilerine sesleniyorum onuralthe kardeşimizin önerisini dikkate alabilirlermi?Büyük bir site sonuçta birşeyler elde edebiliriz elimizden geldiği kadar destek..
    1 Eylül 2006 Cuma | Yazan: w1ndwalker

    yok zaten sen dedin demedim yani orda göz göre göre susup oturamam demeye çalıştım sadece
    İyi hiç yorum yapmayalım sana göre hiç eleştirmeyelim sus pus ortalıkta bekleyelim parası olan vurdumduymaz zengin çocukları gitsinler eğlensinler sıra onların evine geldiğinde sıra onların ana babalarına geldiğinde bakalım napacaklar sizleri kim kurtaracak bakalım.O zaman coca cola gelip sizi kanınızda boğulurken alnınıza bir öpücük koyup öyle yatıracak ölümün koynuna .Kardeşinizin ırzına geçilirken sevdiğiniz herkes ölürken anlayacaksınız bizi boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye.İşte o zaman ben ve benim gibiler onların karşısında olacağız siz de isterseniz babanızın parasıyla ülkeden kaçarsınız size kalmış artık...Guatemela daki coca cola şirketiyle ilgili bir araştırma yapın bakalım ilgilenen İNSAN lara söylüyorum orada işçi sendikalarına suikast düzenlemeketen çekinmeyen mafyayla içli dışlı olan bir sürü pisliğe bulaşan nerdeyse cinayetle eş anlamlı olan bu şirket için ne düşünüyorlar.

    http://www.barisarock.org/haber.php?haber_id=22

    Buyrun burdan bakın...
    9 Temmuz 2006 Pazar | Yazan: carp_goth

    savaş zaten olcak benim bitane bilet param bi coca vola çalışanının popo silme kağdı parasından fazla diyil. ben ya vermişim 70 milyon ya vermemişim. 10.000.000 olacak 9.999.930. ne farkeder yani... evet yani banane paramı da harcarım baba parası da yerim karılarla da gezerim. lübnan mübnan da hiç ipimde diyil açıkça söyliyim onuda. ha salak, şımarık, aptal, hayatın gerçeklerini görmüyo, tikky falan felan diyenler de hiç koymuyo yani... banane elalemin savaşından. herkes ölcek günü geldimi. başkası için yaşanmaz kusura bakmayın...
    31 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: Corpsegrinder

    vurdum duymaz zengin çocuğu :D
Bu konunun tüm mesajları