Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Slash (Solo)

  • Oysterhead • 20 Nisan 2010 00:00 • #639218
    Slash, Dave Grohl ve James Hetfield ile birlikte en büyük 3 Motörhead hayranından biri.

    Şöyle ki Slash, 1983 yılının sonlarında orjinal Guns N' Roses bas gitaristi -şimdiki Loaded grubunun solisti ve gitaristi- Duff McKagan ile birlikte Motörhead'in zirvede olduğu bir dönemde ilk Motörhead Tribute gruplarından biri olan "The Road Crew"'i kurdular. Grubun ismi de aynı zamanda bir Motörhead şarkından alınmıştı.

    Çalışmalarını ufak kadro değişiklikleriyle 1985 yılına kadar sürdüren grup akabinde Guns N' Roses halini aldı ve kurulduğu tarihten Slash'in gruptan ayrıldığı (ve Guns N'Roses'ın sona geldiği) tarihe kadar arada geçen 10 sene gibi kısa bir zaman zafında müzik dünyasına damgasını kuran gruplardan biri oldu.

    O nedenle Slash'in albümünde Lemmy'i ağırlaması sürpriz değil. Ancak ne yazık ki Lemmy gibi bir ikonun soyadı yanlış yazılmış. :/

    Albümü komple dinlemiş biri olarak;

    Enstrümantal şarkı olan "Watch This","We're All Gonna Die", "Doctor Alibi" , "Promise", "Starlight" ve yukarıdaki listede belirtilmemiş iTunes eklentisi 2 ilavete bonus trackten biri olan "Paradise City" (Fergie & Cypress Hil çalışması) en göze batan şarkılar.

    Bu arada albümün haberini yapan Legolas arkadaşımız çok fazla araştırmamış olmalı ki albümün playlistini eksik vermiş.

    Albümün standart versiyonunda 14 şarkı bulunuyor. Japanese,Australian ve 3 tane daha versiyonu bulunan albümün standart versiyonundaki şarkılara ilaveten Alice Cooper, Beth Hart, Nick Oliveri, Koshi Ineba, Nicole Scherzinger ve Cypress Hill gibi isimlerle de 5 tane çalışması bulunuyor.

    Kısacası Slash'in son 2 senedir üzerinde çalıştığı ve büyük umutlarla çıkarttığı albümünde 19 adet şarkı bulunuyor.
Bu konunun tüm mesajları