Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Can Bonomo (Eurovision) Düşünceler...

  • Oysterhead • 10 Ocak 2012 18:47 • #640657
    Rüştünü ispatlamış müzisyenlerin gitmesi gereken bir organizasyondur Eurovision. 1 sene öncesinde çıkardığı ilk ve tek albümüyle tanınan (o da %80 oranında 15-25 yaş genç kızlarımız tarafından) ve Eurovision'a ülkemizi temsil etmek için gönderilen bir müzisyen/grup şuana kadar hiç olmadı. Son döneme bakalım; Sertab Erener, Athena, Sibel Tüzün, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Hadise, Manga.. Aralarında nispeten yeni isimler olan Hadise ve Manga dahi 2'şer 3'er albüm çıkartan, sayısız müzik klibine imza atan, önemli albüm satış rakamlarına ulaşan isimler.

    Kısacası Can Bonomo'yu Eurovision'a göndermek daha önce ülkemizi her ne şekilde olursa olsun temsil etmiş olan değerli müzisyenlere saygısızlık yapmaktan başka bir şey değildir.

    Tını ve sound olarak Can Bonomo'nun şarkılarına yakın şarkılar yapan genç bir müzisyenim. Şüphesiz artık son karar da verildiyse Türkiye'nin Eurovision'da iyi sonuç almasını da yürekten isterim. Ancak yukarıda saydığım nedenlerden dolayı tepkimi belirtmek istedim. Eğer olsaydı Hande Yener yerinde bir seçim olurdu.
Bu konunun tüm mesajları