Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik yapmak için nota bilmeye gerek var mı?

  • hellsbells • 12 Nisan 2004 21:21 • #431874
    arkadaşlar bence serdar ortaç ta deha hadi daha iyisini yapın görelim ne biçim bir mantıktır sizinkisi.
    kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş diyorsunuz bir de e kardeşim siz nirvana seviyorsunuz uzandığınızdan mı seviyorsunuz?
    bakın ben her önünüze gelene deha demenize karşıyım karşıda olacağım. amacınız çocukça kavgalar ise baştan söyleyin ona göre davranayım. peki arkadaşım sen bir şarkıcıyı dinlerken kaliteli olup olmadığını neye göre belirlersin? ben desem ki ajdar müzik dehası. sen "olur mu öyle şey" deyince daha iyisini yap desem ve ve bak özellikle söylüyorum bunu ve bana ne sunsan kabul etmesem?
    ayrıca bana "deha" olmaktan bahsedin. deha dediğiniz kişi müzik alanında çok yetenekli, çok kaliteli işler yapan yer yer yeni akımlara yol açan kişiler mi yoksa mtv de çok gösterilen albümleri çok satan kişiler mi?
    eğer bana "deha olmasaydı dünya sevmezdi" gibi cevaplar verecekseniz sizinle ne yeryüzünde ne gökyüzünde ciddi anlamda müzik tartışmasına girmem. unutmayın ki serdar ortaç ta çok satıyor ve besteleri bir çok insan tarafından kullanılıyor beğeniliyor seviliyor hem de çok televizyona çıkıyor şimdi serdar ortaç ta mı deha oldu?
Bu konunun tüm mesajları