Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dünyanın en iyi bateristi kim?

  • superman • 4 Mayıs 2005 23:48 • #464044
    "Bilmem biliyormusunuz? Hızlı olmakta çok büyük bir teknik kapasite ve kabiliyet gerektirir.Yani herif hızlı çalarken rastgele vurmuyor heralde davullara! Saçma sapan düşüncelerle milletin kafasını karıştırmayın..Teknik nedir onu bile bilmediğinize eminim!"

    o tekniği lombardo kadar annanem çalışsa annanem de becerir.yani bu sadce kafayı takmış olmakla ilgili bişey.neymiş duvarın üstüne para koyuyomuş da onu orda bagetle vurarak tutuymuş.e skindirik bu mudur yani?!

    lavuğun teki gitmiş demiş padişaha "ben 100 metreden ipliği fırlatıp iğneye takıyorum" demiş.padişah " yap bakim" demiş.bu da yapmış.padişah "bu mala 100 altın verin sonra zindana atın"demiş.adam"niye lan padişah" demiş.padişah"lan olm onu yapıncaya kadar gitseydin adam gibi ilim irfan öğrenseydin "demiş.aha lombardo böyle bişey işte.

    herkes sert veya hızlı çalabilir.marifet buddy rich gibi,jeff porcaro gibi,cem aksel veya volkan öktem gibi çalmakta.
Bu konunun tüm mesajları