Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

soad metallicaya yetişirmi

  • sdqantaris • 5 Mayıs 2005 18:32 • #464195
    Metallica'ya allahın ermenileri mi yetişecek?

    Peki şunu soruyorum sana: Müzikte politikanın işi ne? Sen müziğini yap, gerisiyle bırak işi olanlar ilgilensin.


    Bu kadar apolitik bir nesilden tersi bir açıklama beklemiyorum zaten. Politika da felsefe de aşk da nefret de o da bu da her şey de müziğe dahil. Müzik hayatın bir yansıması. Her şey kaynak olabilir müziğe.

    Politik mesaj vermek için müzik yapanlar bir nane yapamıyor açıkçası ama elbette politik görüşler de müziğe kaynak olabilir. Yeter ki samimiyet olsun. Müzik, her şey için.

    Onur

    Not: Ben kavga başlatmak için lüzumsuz "arkadaş" lafı kullanan çok insan tanıyorum. Neyse, öyle kullanmadıysan bir sorun yok. Yeni ergen lafını da yaşından ötürü kullanmadım, "bilmemkim bize zulmediyor, tu kaka, onlar yüzünden bir şey yapamıyoruz" gibi tırık çıkışlar hamasi liseli çığlıkları gibi sadece ya da "aman ben bulaşmayayım ama yine de her şey iyi olsun" gibi kendini sonuçlardan soyutlayıp sinirini boşa akıtan lüzumsuz korkakların sözleri, 35 yaşında adamlar da yapıyor bunu.
Bu konunun tüm mesajları